Pedagogiskt pris

PayEx upphör den 31 december

Tjänsten PayEx som används för utskrift och kopiering upphör från och med 31 december 2018. 
PayEx mejlade nyligen ut information om detta, där det även framgår hur man går tillväga för att ta ut resterande pengar som är kvar på kontot. Är du ny student och vill skriva ut, besök Studenttorget för mer information. 

Aktuell busstidtabell för jul och nyår

Den 27 och 28 december samt den 2,3 och 4 januari är busstrafiken mellan högskolans två campusorter reducerad.
Aktuell tidtabell

Blackboard closes 27 january 2019

Blackboard stängs

Glöm inte att ladda ner allt material du vill spara från Blackboard innan det stänger när vid hösttermin 2018:s slut.

Blackboard stängs

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

Studentnyheter

  • Autobike och Unicorn är namnen på två studentprojekt, som sker i samverkan mellan studenter, forskare och företagspartner i två olika forskningsprojekt. Sista års studenter på civilingenjörsprogrammet i robotik och masterprogrammet i intelligenta inbyggda system, har under hösten arbetat med utvecklingen av en självkörande cykel och en autonom sophämtningsrobot.

  • Att studera en period utomlands är en fantastisk möjlighet att för dig som student öka din förståelse för andra länders kulturer och språk samtidigt som du provar på en ny akademisk miljö. Som student vid MDH finns det möjligheter att plugga utomlands i en termin inom ramen för din utbildning.

  • Hon valde bort musikstudier i New York för kammarmusikprogrammet i Västerås. Rebecca Hellbom har nu, efter sex års sångstudier vid MDH, siktet inställt på en internationell karriär.

  • Intresset för att plugga på MDH på den internationella marknaden är stort och antalet internationella studenter som söker till högskolan ökar. På akademin för ekonomi, samhälle och teknik (EST) väljer man att storsatsa på internationell studentrekrytering och gör bland annat insatser i Indonesien, Thailand, Mexiko, Nederländerna och Tyskland.

  • Tjänsten PayEx som används för utskrift och kopiering upphör från och med 31 december 2018.

Kalender

Lokal MDH Eskilstuna