LÄRPLATTFORM STUDENTPORTAL OFFICE 365 VFU

Driftmeddelanden

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

Studentnyheter

  • Idag och fram till imorgon onsdag kl. 11.00 fungerar det inte att gå in på Studentportalen eller det nya studieadministrativa systemet Ladok3 för att anmäla sig till tentamen. Anmälan till tentamen under det planerade driftstoppet sker under denna tid genom att mejla till Studenttorget.

  • Den 19 september gästas MDH av 44 av de mest talangfulla doktorerna inom framtidens energi i Kina. De har fått stipendier av China Scholarship Council (CSC), en organisation med koppling till det kinesiska utbildningsdepartementet, och kommer under tre månader att vistas på MDH, besöka företag i regionen och lyssna på föreläsningar som hålls av internationellt erkända professorer.

  • Kammarmusik- och kammaroperastudenter vid MDH bjuder på klassisk musik under hela hösten. Nu är äntligen konsertprogrammet ute och redan lördagen den 16 september, på Kulturnatten i Västerås, kan du gå på konsert.

  • Nu har du chansen att fördjupa dina kunskaper i matematik och komplettera din tekniska kompetens för att bli ännu mer attraktiv på arbetsmarknaden. Gör en sen anmälan till masterprogrammet i teknisk matematik och få specialistkompetens i matematik - ett behov som bara ökar i dagens automatiserade och digitaliserade samhälle.

  • Känner du dig stressad? Behöver du lite hjälp att reflektera och sortera tankarna? Då är du varmt välkommen till Studenthälsans öppna stressgrupper.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna