Text

Lösning vid problem med inloggning på Eduroam

Om du har problem att ansluta till det trådlösa nätverket eduroam gör så här:

  • Logga in på eduroam
  • Under användarnamn fyller du i ditt användar-id: användar-ID@mdh.se
  • Lösenord: ditt lösenord till ditt student-/personalkonto
  • Klicka "OK"

Obs! Viktigt att du skriver @mdh.se annars kommer din anslutning inte att fungera.

Hej student!

Ny student

Här hittar du allt du behöver veta för att få en bra start på dina studier.

Ny student
  • Datum 2021-01-21
  • Artikeltyp Aktuellt

Hjälp till att hitta hållbara lösningar för framtiden

Vill du hjälpa till att hitta lösningar för framtidens energianvändning? Du kan du vara med i Energislaget 2021. Utmaningen riktar sig till dig som är student oavsett inriktning. Kreativa lösningar behövs inom olika områden som teknik, beteendevetenskap och ekonomi.

om Hjälp till att hitta hållbara lösningar för framtiden

Munskydd på bussen

Från och med den 7 januari rekommenderar Folkhälsomyndigheten att alla ska ha munskydd om de vistas i kollektivtrafiken i rusningstid, det vill säga vardagar mellan klockan 7 och 9 samt 16 och 18. Det gäller även på bussarna som går mellan våra campus. Antalet platser på bussen fortsätter att vara halverat. Kom ihåg – att hålla avstånd är att visa omtanke!

Läs mer
  • Datum 2020-12-22
  • Artikeltyp Aktuellt

Biblioteket enbart öppet för nödvändiga besök

Just nu är högskolebiblioteken i Eskilstuna och Västerås endast öppna för dig när du behöver uträtta nödvändiga ärenden som att låna och lämna tillbaka litteratur eller använda referenslitteratur.

om Biblioteket enbart öppet för nödvändiga besök

Nominera Årets tech-tjej 2021

För nittonde året i rad delar Microsoft ut utmärkelsen Årets tech-tjej för att lyfta fram förebilder inom olika tekniska områden.

Nominera dig själv eller en vän senast den 31 januari 2021

Drop-in: Prata studier och hälsa

Välkommen att prata om studier och hälsa tillsammans med våra studievägledare, friskvårdspedagog och andra studenter. Drop-in mellan klockan 12.00-13.00 den 27 januari, 3 februari och 10 februari.

Läs mer

Använda Zoomklienten

Vi rekommenderar att du startar Zoomklienten innan du klickar på en länk som du har fått till ett möte, det är för att försäkra dig om att du kommer in i mötet som inloggad, och slipper fastna i väntrum eller få andra problem. Väljer du att gå in i ett möte utan att logga in kommer du att hamna i ett väntrum.

Läs mer

Föreläsning i gruppdynamik

Idélab kör igång vårens aktiviteter med en föreläsning i gruppdynamik. Här får du tips och idéer om hur du får din grupp att fungera på bästa sätt. Perfekt inför vårens alla grupparbeten!

Läs mer

Bostadsgaranti

Funderar du på var du ska bo under studietiden? Västerås stad och Eskilstuna kommun garanterar att alla nationella studenter som flyttar till någon av orterna och uppfyller kraven, får bostad om ansöka görs innan den 10 augusti.

Läs mer

Examen

När du är klar med dina studier kan du ansöka om examensbevis, som är ett intyg på att du genom dina studier fått kunskap och förmågor inom ett visst område och en viss nivå.

Läs mer

Frågor och svar om coronaviruset

Här hittar du vanliga frågor och svar om Coronaviruset som kan vara relevanta för dig som student.

Frågor och svar

Nytt campus i Eskilstuna

Här hittar du allt du behöver veta om MDH:s nya campus i Eskilstuna.

Läs mer

Akademiskt skrivande

Här hittar du hjälp för att kunna utveckla ditt skrivande under din tid på högskolan.

Läs mer

Studieteknik

Med en bra studieteknik ökar dina chanser att lyckas med studierna. Goda studievanor hjälper dig inte bara att lära dig nya saker utan håller även stressen borta. Här får du värdefulla tips på vägen.

Läs mer

Återvändande student?

Är du en tenta kort från examen? Kom livet ivägen? Det är aldrig för sent att ta upp dina studier och komma i mål. Vi hjälper dig att komma igång.

Välkommen tillbaka!