Text

Omfattande takarbete på hus R i Västerås

Blästring med tryckluft för att ta bort gammal takfärg har utförts på hus R. Det har samlats en hel del färgflagor på marken och i rabatter runt huset samt på innergårdar. Fastighetsägaren Hemsö ser till att det blir uppstädat.

Just nu pågår målning av taket vilket ledde till obehag för några i huset då det satt ett ventilationsintag på taket som försörjer en del av huset med friskluft. Ventilationen från detta intag är nu avstängt tills målningsarbetet
är utfört och ventilationen kan slås på igen utan risk för obehag från ventilationen. Arbetet skulle ha varit klart tidigare, men omständigheter som sjukdom har fördröjt arbetet.

Campus /Lokalservice


Hej student!

Ny student

Här hittar du allt du behöver veta för att få en bra start på dina studier.

Ny student

Du kan vaccinera dig på din nya studieort

Aktuellt

 • Datum 2021-08-30
 • Artikeltyp Aktuellt

Bussarna anpassade för att minska smittspridning

Bussarna mellan Eskilstuna och Västerås går enligt ordinarie tidtabell, men under september månad fylls bussarna enbart till 50 procent, för att minska risken för smittspridning.

om Bussarna anpassade för att minska smittspridning
 • Datum 2021-08-17
 • Artikeltyp Aktuellt

Hämta ditt parkeringstillstånd för HT21/VT22

Nu är det dags att hämta ditt parkeringstillstånd för HT21/VT22 vid Studenttorget. Tillståndet gäller för parkering vid campus Västerås.

om Hämta ditt parkeringstillstånd för HT21/VT22
 • Datum 2021-06-23
 • Artikeltyp Aktuellt

Utbildning på campus från 4 oktober

Sommarterminen, omtentaperioden i augusti och introduktionen av nya studenter sker som planerat på distans. Därefter inleder MDH en stegvis återgång till utbildning på campus.

om Utbildning på campus från 4 oktober
 • Datum 2021-09-03
 • Artikeltyp Aktuellt

IMF-studenter prisas för uppsats inom marknadsföring

Andrea Hedmark, Elin Jonsson och Sandra Karlsson – som i våras tog examen från Internationella marknadsföringsprogrammet (IMF) – kammade nyligen hem Årets marknadsföringsuppsats 2021.

om IMF-studenter prisas för uppsats inom marknadsföring

Händelser vid MDH

Digitalt drop-in för studenter

 • 2021-09-15 12:15–12:45
 • 2021-09-22 12:15–12:45
 • 2021-09-29 12:15–12:45
 • 2021-10-06 12:15–12:45
 • 2021-10-13 12:15–12:45
Digitalt
Välkommen att ställa frågor till Studenttorget, studievägledare och Studenthälsan. Du kan till exempel fråga om dina studier och livet som student. Under sex onsdagar med start den 8 september kan du besöka vårt digitala drop-in klockan 12.15-12.45.

Musik på slottet

 • 2021-09-29 19:00
Rikssalen, Västerås slott
Studenter vid Musik- och operahögskolan vid MDH håller konsert i Rikssalen på Västerås slott. Varmt Välkommen!

Påverka din framtida karriär redan idag!

 • 2021-10-22 09:45–12:15
Digitalt via Zoom.
Varmt välkommen till en digital karriärdag för studenter på grundprogram inom området hälsa, vård och välfärd, den 22 oktober kl. 10.00-12.00.

Information

Använda Zoomklienten

Vi rekommenderar att du startar Zoomklienten innan du klickar på en länk som du har fått till ett möte, det är för att försäkra dig om att du kommer in i mötet som inloggad, och slipper fastna i väntrum eller få andra problem. Väljer du att gå in i ett möte utan att logga in kommer du att hamna i ett väntrum.

Läs mer

Bostadsgaranti

Funderar du på var du ska bo under studietiden? Västerås stad och Eskilstuna kommun garanterar att alla nationella studenter som flyttar till någon av orterna och uppfyller kraven, får bostad.

Läs mer

Examen

När du är klar med dina studier kan du ansöka om examensbevis, som är ett intyg på att du genom dina studier fått kunskap och förmågor inom ett visst område och en viss nivå.

Läs mer

Frågor och svar om coronaviruset

Här hittar du vanliga frågor och svar om Coronaviruset som kan vara relevanta för dig som student.

Frågor och svar

Mälardalens studentkår

Vi arbetar tillsammans med Mälardalens studentkår (MDS) för att du ska få en så givande studietid som möjligt. Vi vill ge dig möjligheten att påverka din utbildning och ge dig en trygg plattform att stå på när dina studier avslutas.

Läs mer

Akademiskt skrivande

Här hittar du hjälp för att kunna utveckla ditt skrivande under din tid på högskolan.

Läs mer

Studieteknik

Med en bra studieteknik ökar dina chanser att lyckas med studierna. Goda studievanor hjälper dig inte bara att lära dig nya saker utan håller även stressen borta. Här får du värdefulla tips på vägen.

Läs mer

Återvändande student?

Är du en tenta kort från examen? Kom livet ivägen? Det är aldrig för sent att ta upp dina studier och komma i mål. Vi hjälper dig att komma igång.

Välkommen tillbaka!