Text

Lösning vid problem med inloggning på Eduroam

Om du har problem att ansluta till det trådlösa nätverket eduroam gör så här:

 • Logga in på eduroam
 • Under användarnamn fyller du i ditt användar-id: användar-ID@mdh.se
 • Lösenord: ditt lösenord till ditt student-/personalkonto
 • Klicka "OK"

Obs! Viktigt att du skriver @mdh.se annars kommer din anslutning inte att fungera.

Hej student!

Ny student

Här hittar du allt du behöver veta för att få en bra start på dina studier.

Ny student

Aktuellt

10 tips på hur du samlar erfarenhet som student

Tiden som student är fylld med plugg, vänner och såklart en fest eller två. Men studenttiden bjuder även på flera möjligheter att samla på sig erfarenhet som rustar dig för livet efter examen. Mostafa Saleh, studentambassadör på MDH, delar med sig av sina bästa tips på hur man gör för att samla på sig erfarenhet som student.

Läs mer

Drop-in: Prata studier och hälsa

Välkommen att prata om studier och hälsa tillsammans med våra studievägledare, Studenthälsan och andra studenter. Öppet alla onsdagar mellan klockan 12:00-13:00, under vårterminen 2021.

Läs mer
 • Datum 2021-01-26
 • Artikeltyp Aktuellt

Biblioteket enbart öppet för nödvändiga besök

Just nu är högskolebiblioteken i Eskilstuna och Västerås endast öppna för dig som är student/anställd på MDH som behöver uträtta nödvändiga ärenden som att låna och lämna tillbaka litteratur eller enskilda studier som kräver tillgång till referenslitteratur.

om Biblioteket enbart öppet för nödvändiga besök
 • Datum 2021-01-29
 • Artikeltyp Aktuellt

Läs dagstidningar och tidskrifter i PressReader

Nu har du som student vid MDH tillgång till PressReader. Här hittar du mer än 7000 dagstidningar och tidskrifter i fulltext från över 90 länder.

om Läs dagstidningar och tidskrifter i PressReader
 • Datum 2021-01-21
 • Artikeltyp Aktuellt

Hjälp till att hitta hållbara lösningar för framtiden

Vill du hjälpa till att hitta lösningar för framtidens energianvändning? Du kan du vara med i Energislaget 2021. Utmaningen riktar sig till dig som är student oavsett inriktning. Kreativa lösningar behövs inom olika områden som teknik, beteendevetenskap och ekonomi.

om Hjälp till att hitta hållbara lösningar för framtiden
 • Datum 2020-12-22
 • Artikeltyp Aktuellt

Munskydd på bussen

Från och med den 7 januari rekommenderar Folkhälsomyndigheten att alla ska ha munskydd om de vistas i kollektivtrafiken i rusningstid, det vill säga vardagar mellan klockan 7 och 9 samt 16 och 18. Det gäller även på bussarna som går mellan våra campus. Antalet platser på bussen fortsätter att vara halverat. Kom ihåg – att hålla avstånd är att visa omtanke!

om Munskydd på bussen

Mindfulness med Studenthälsan

Nu startar Studenthälsan mindfulness för dig som studerar vid MDH. Träffarna sker digitalt via Zoom och hålls varje tisdagsmorgon 08:30.

Läs mer

Information

Använda Zoomklienten

Vi rekommenderar att du startar Zoomklienten innan du klickar på en länk som du har fått till ett möte, det är för att försäkra dig om att du kommer in i mötet som inloggad, och slipper fastna i väntrum eller få andra problem. Väljer du att gå in i ett möte utan att logga in kommer du att hamna i ett väntrum.

Läs mer

Bostadsgaranti

Funderar du på var du ska bo under studietiden? Västerås stad och Eskilstuna kommun garanterar att alla nationella studenter som flyttar till någon av orterna och uppfyller kraven, får bostad.

Läs mer

Examen

När du är klar med dina studier kan du ansöka om examensbevis, som är ett intyg på att du genom dina studier fått kunskap och förmågor inom ett visst område och en viss nivå.

Läs mer

Frågor och svar om coronaviruset

Här hittar du vanliga frågor och svar om Coronaviruset som kan vara relevanta för dig som student.

Frågor och svar

Nytt campus i Eskilstuna

Här hittar du allt du behöver veta om MDH:s nya campus i Eskilstuna.

Läs mer

Akademiskt skrivande

Här hittar du hjälp för att kunna utveckla ditt skrivande under din tid på högskolan.

Läs mer

Studieteknik

Med en bra studieteknik ökar dina chanser att lyckas med studierna. Goda studievanor hjälper dig inte bara att lära dig nya saker utan håller även stressen borta. Här får du värdefulla tips på vägen.

Läs mer

Återvändande student?

Är du en tenta kort från examen? Kom livet ivägen? Det är aldrig för sent att ta upp dina studier och komma i mål. Vi hjälper dig att komma igång.

Välkommen tillbaka!