Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • – Våga tro på dig själv och ditt varumärke. Det är du som avgör om du ska lyckas. Det säger Rupa Thakrar Bagoon, årets alumn vid MDH. Tillsammans med Mikael Ekström, docent i robotik, föreläste hon under onsdagen för studenter, medarbetare och alumner i Västerås.

  • Stipendiet tilldelades idag Lan Anh Trinh för forskningsprojektet ”Toward Dependable Path Planning for Autonomous Control of Multiple Robotic Agents”.

  • – Det är jätteviktigt för oss att synas för MDH-studenter. Vi vill visa upp den spännande teknik och de möjligheter man möter när man arbetar hos oss på ABB. Vår förhoppning är att flera av de studenter som besöker oss idag ska vilja skriva sitt exjobb här och så småningom ta sitt första jobb eller söka traineeprogrammet hos oss, säger Lisa Gustavsson, HR Business Partner och initiativtagare till dagen.

  • Då skulle du trivas som biblioteksvärd på Mälardalens högskolebibliotek i Västerås! Så här säger en av dem som har jobbat som biblioteksvärd: ”Det perfekta extrajobbet. Du jobbar på campus där du redan spenderar mycket av din tid. Du får träffa människor och bli mer involverad i vad som händer på högskolan.”

  • Nathalia Huppert tog examen från civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi på MDH i våras och har nu antagits till ABB:s traineeprogram. – En fantastisk möjlighet att utvecklas och knyta nya kontakter, säger den nyblivna civilingenjören.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna