Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Johan Lundh specialiserade sig inom anestesisjukvård vid MDH och jobbar idag på kirurgen på Västmanlands sjukhus. – Jag är otroligt glad att jag valde att studera vidare. Jag kunde inte ha gjort ett bättre val, det var en livsinvestering, säger Johan Lundh.

  • Under torsdagen den 14 februari går det inte att skapa eller byta lösenord på ditt MDH-konto. Detta på grund av ett planerat systemunderhåll. Vid frågor, kontakta IT-sektionen.

  • Rekordmånga studenter gästade karriärdagen för sjuksköterskor och tog möjligheten att knyta kontakter med regionens arbetsgivare. – Ett jättebra initiativ av högskolan, säger studenten Robin Nilsson.

  • Idélab grundades 1999 och blev då Sveriges första affärsinkubator vid ett lärosäte. Målet var att erbjuda studenter ett alternativ till anställning genom att uppmuntra till entreprenörskap. I år firar Idélab 20 framgångsrika år med över 500 startade företag och tusentals nya idéer som följd.

  • Afternoon med alumni är en serie öppna föreläsningar i samverkan med kandidatprogrammet Analytical finance och masterprogrammet Financial engineering vid avdelningen för tillämpad matematik vid MDH.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna