Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

Studentnyheter

  • Var med och påverka vem som får utmärkelsen Årets alumn. Du kan nominera din kandidat till och med den 20 december 2017.

  • Olcay Sert är ny universitetslektor i engelska på MDH. Det var hans intresse för mänskliga möten och de utmaningar som finns i att försöka förstå varandra som ledde in honom på forskningsbanan. Idag använder han sin kunskap inom lingvistik och språk för att stärka lärarnas kommunikationskompetens i klassrummet.

  • Under november berättar vi MDH:s 40-åriga historia på mdh.se, TV-skärmarna och i våra jubileumshörnor vid huvudingången på Drottninggatan 12 i Eskilstuna och i Länken på MDH i Västerås.

  • Nu används ditt MDH-konto för att få tillgång till Microsoft Imagine, de gamla inloggningsuppgifterna fungerar inte längre. Ingen ytterligare aktivering behöver göras.

  • Vi söker dig som kan tänka dig att under ca 1 timme sitta med i en grupp och framföra dina åsikter om nuvarande entré på biblioteket i Västerås, vad som är bra och vad som är dåligt och vad som kan göras bättre. Som tack för hjälpen kommer du att få ett presentkort på Adlibris värt 200 kronor.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna