Välkommen att samverka med MDH

Med 40 års erfarenhet av nära samarbeten och samverkan har MDH en unik kompetens och erfarenhet. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra tillsammans.

Jag vill...

 

 

Forsknings- och samverkansnyheter

  • Jesús Zambrano forskar om hur man med hjälp av mikroorganismer kan rena vatten. I sin docentföreläsning med titeln ”Vad din mamma aldrig lärde dig om mikroorganismer (och som du var för rädd för att fråga om)” förklarar Jesús Zambrano vilken betydande roll mikroorganismer har i processen att rena avloppsvatten.

  • Alla typer av fordon har olika funktioner som styrs av datorsystem, som i sin tur styrs av mjukvara. Genom att effektivisera utvecklingen av mjukvara, kan Alessio Bucaionis forskning bidra till säkrare och bättre fordon.

  • MDH:s gästprofessor Steven Hartman leder projektet Bifrost som syftar till att öka allmänhetens förståelse för klimatfrågor och bidra till att skapa en bättre framtid för vår planet. Nu vill man skapa en ökad diskussion kring klimathotet i skolan, via webbsidan BifrostOnline, för att på så sätt skapa möjlighet till utveckling och förändring i frågan hos unga människor.