Samarbete

Välkommen att samverka med MDH

Med 40 års erfarenhet av nära samarbeten och samverkan har MDH en unik kompetens och erfarenhet. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra tillsammans.

Jag vill veta mer om forskning och utveckling

Kontakter inom forskning och utveckling

Jag vill veta mer om MDH:s samverkansavtal

Kontakter inom strategiska samverkansavtal

Jag vill veta mer om möjlig samverkan med akademierna

Kontakter för samverkan med akademierna

Jag vill fortbilda mig och mina kollegor

Kontakter för kompetensutveckling

Jag vill diskutera exjobb, jobb eller praktik

Kontakta Karriärtorget

Jag vill diskutera entreprenörskap och innovation

Kontakta Idélab

Forsknings- och samverkansnyheter

  • Didaktikforskning vid Mälardalens högskola visar att det i barns uppfattning av historien, och sin egen plats i samhällets historiekultur, inte finns några ”vi och dem”, utan endast olika ”vi och vi”.

  • Du som student, medarbetare eller alumn vid MDH har tillgång till karriärportalen, HigherEd, där det går att söka praktikplats eller jobb utomlands. – En fantastisk möjlighet för alla som vill växa på ett professionellt plan, säger Eva Maaninen-Olsson, utbildningsledare och avdelningschef på MDH.

  • SAFECOMP är namnet på Europas största konferens inom säkerhetskritiska datorsystem med fokus på funktionssäkerhet, tillförlitlighet och cybersäkerhet. EWICS (European Workshop on Industrial Computer Systems) har gett MDH förtroendet att arrangera den 37:e upplagan av konferensen, som i år anordnas i Sverige för första gången.