Text

Digital introduktion

Digital introduktion

Digital introduktion

Varmt välkommen till MDH och årets digitala introduktion. Vi är glada över att just du är en av våra nya studenter. Det är en fantastiskt rolig tid som väntar med spännande föreläsningar och vänner för livet. På högskolan är vi många som är redo att hjälpa dig framåt på din väg från kursstart, vidare mot examen och till drömjobbet.

I filmerna nedan finns viktig information om stöd du kan få under dina studier. I filmerna får du bland annat veta hur du registrerar dig på kurser, anmäler dig till tentor, lånar litteratur på biblioteket eller vilket stöd som finns vid funktionsnedsättning/funktionsvariation. Du får också tips om akademiskt skrivande och får veta varför det är smart att bli medlem i Kåren. Kort sagt, får du bättre koll på läget och en smidigare start på studietiden! Än en gång välkommen. Vi på MDH hoppas att du får en riktigt rolig och givande studietid!

  • Datum 2020-09-24
  • Artikeltyp Aktuellt

Anpassad undervisning på MDH i höst

Under hösten sker undervisning och examination vid MDH som blandad undervisningsform. Det vill säga delvis på campus, delvis på distans. Här finns information som gäller för dig som ska plugga.

om Anpassad undervisning på MDH i höst

Har du fler eller andra frågor?

Kontakta Studenttorget via mejl och telefon som besvaras måndag-torsdag kl. 8.00-16.00 samt fredagar kl. 8.00-15.00.

Mejl: studenttorget@mdh.se
Telefon: 021-10 13 10