• 2000 studenter och 11 utbildningsprogram

  På akademin för ekonomi, samhälle och teknik studerar omkring 2000 studenter. Här finns åtta utbildningsprogram på grundnivå och tre på avancerad nivå.

  Program på EST

 • Forskning och forskarutbildning

  På akademin för ekonomi, samhälle och teknik bedrivs forskning inom två av högskolans forskningsinriktningar: Framtidens energi samt Industriell ekonomi och organisation (IEO).

  Forskning vid EST

   

Akademin för ekonomi, samhälle och teknik

Akademin för ekonomi, samhälle och teknik är en av Mälardalens högskolas fyra akademier. Akademin samlar utbildning och forskning inom ett brett område – från företagsekonomi, nationalekonomi och statsvetenskap, till energi-, miljö- och byggnadsteknik.

 

Nyheter

 

Kalender

 • På grund av byte av bibliotekssystem har båda våra bibliotek stängt torsdagen den 29 september.

 • Forskare är vanliga människor men med ovanlig spännande jobb. Fredagen 30 september är det åter dags för ForskarFredag där du får chansen att träffa MDH:s forskare i Eskilstuna och Västerås.

 • Högskolebiblioteket har under det senaste året jobbat med implementeringen av ett nytt bibliotekssystem. Den 30 september är första dagen vi har det i drift och du är välkommen att vara med och fira detta. Mingla med oss och gå på visningar för att se hur du kan använda Primo för att söka efter böcker och artiklar.

 • Nordplus är Nordiska Ministerrådets utbytesprogram för studenter och lärare i de nordiska länderna och representanter från de olika länderna träffas regelbundet för att utbyta erfarenheter. I oktober är MDH värd för mötet, där fokus ligger på arbete med projektet: "WorkPlacements och Internships".