• Välkommen till MDH Alumni

  Är det dags för examen? Registrera dig som alumn genom MDH Alumni!

  Läs mer och registrera dig här

 • Bli SI-ledare och stötta andra studenter i studieteknik

  SI, Supplemental Instruktion, är en sorts studieteknik där en student som läst några terminer stöttar nyare studenter.

  MDH söker fler SI-ledare

  Möt en av MDH:s SI-ledare - Cristoffer Koz

 • Mobilapp för schema

  Mobilapp för schema och resursbokning

  På MDH finns en officiell mobilapp för schema och resursbokning, Kronox.

  Mobilapp för schema och resursbokning

 • Så skapar vi en säker högskola

  För att skapa en trygg studiemiljö är det viktigt att komma ihåg att ditt MDH-kort är ditt eget och att du aldrig ska ge någon annan tillträde till högskolans lokaler.

  Vid MDH finns en ledningsgrupp för särskilda händelser. Gruppen har ett gemensamt telefonnummer 073-960 88 22 dit du som student ska ringa om något oväntat inträffar. Lägg in numret i din mobil så att du alltid har det nära tillhands!

Nyheter

 • Från och med nu kan du som student söka till mentorprogrammet och få chans till personlig utveckling samt att knyta kontakter inför ditt framtida arbetsliv.

 • Studenter vid datavetenskapliga programmet på Mälardalens högskola (MDH) har i kursen interaktionsdesign utvecklat elektroniska musikinstrument i samverkan med Västmanlands Teater och Cirkus Cirkör. På torsdag 26 maj visar de upp resultaten. ”Alla som vill är välkomna att provspela!”, säger Rikard Lindell som är kursansvarig lärare.

 • ”Bygg en quadrocopter som kan flyga iväg 30 meter och släcka en brinnande marshall från en höjd på minst en och en halv meter”. Så löd projektuppgiften för de studenter som började på civilingenjörsprogrammet i tillförlitliga flyg- och rymdsystem på Mälardalens högskola (MDH) förra hösten. I fredags var det dags för slutredovisning på Västerås Motorstadion.

Kalender