Driftmeddelanden

Viktig information om din tentaanmälan

Viktig information om din tentaanmälan

Samlad information på studentportalen ersätter mejl

Superstudiedag - Zap!

Superstudiedag

MDH bjuder in till ett tentapeppmingel där du kan du ställa frågor om examinationer och få tips om skrivande, planering, hjälpmedel och mycket mer!

Superstudiedag i Eskilstuna

Superstudiedag i Västerås

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • I nationella studentgränssnittet sker planerat underhåll fortlöpande. Under sådan perioder går det inte att logga in i systemet.

  • Det har under senare tid kommit in rapporter om att mobiltelefoner blivit stulna på MDH. Gemensamt för händelserna är att telefonerna stulits vid situationer när en okänd person tagit kontakt. För att minska stöldrisken - tänk på att inte lämna värdesaker obevakade.

  • Efter batteristrul, byte av tävlingsklass och dagstemperaturer på över 40 grader har MDH Solar Car tagit sig 300 mil genom Australien. Sex dagar efter starten rullade solcellsbilen, inför ett jublande MDH-team, in i mål i Adelaide.

  • Frida Larsson är inte bara en driven beteendevetarstudent som drömmer om att arbeta med utveckling och motivation, utan även en engagerad ordförande i studentföreningen Beware. Det var tack vare hennes tidigare tjänst som reseledare som hon fick upp ögonen för att jobba med människor.

Kalender

  • Just nu pågår International Clean Energy Talent Program 2017 (iCET2017) på MDH, som är ett samarbete mellan tidskriften ”Applied Energy Journal” och över 20 världsledande lärosäten runt om i världen. Inom ramen för iCET anordnads en mängd öppna föreläsningar inom energiområdet. Välkomna!

  • 24 oktober arrangeras Teknikdagen på MDH i Västerås. Dagen till ära bjuds cirka 130 elever från ABB industrigymnasium in för att ta del av spännande föreläsningar och workshops. Syftet med dagen som arrangeras tillsammans med ABB är att väcka ungas intresse för teknik.

  • Röda korset besöket Karriärtorgets utställningsplats på MDH i Västerås. De informerar om sin verksamhet och rekryterar volontärer.

  • Välkommen på en föreläsning med studenthälsan om en av våra vanligaste rädslor – att hålla i föredrag och redovisningar. Vad är egentligen talängslan och hur kan du förhålla dig till den?

  • Välkommen till studenthälsans lunchföreläsning om vad talängslan är och hur du kan förhålla dig till den.

 

Lokal MDH Eskilstuna