• Kom och tyck till om MDH:s profilprodukter!

  Orange ryggsäck, mobilskal, termos eller usb-minne? Pamela och Jonatan från studentcentrum finns på plats vid studenttorget tisdag den 27 september i Eskilstuna och torsdag den 29 september i Västerås, mellan klockan 11.00 och 13.00, för att ta emot dina synpunkter och förslag på MDH:s profilprodukter.

  MDH:s profilprodukter

 • Ny student? Välkommen till MDH!

  Förutom att tacka ja till din utbildningsplats, behöver du tänka på några saker för att få en så bra start som möjligt som ny student.

  Ny student på MDH

 • Bra studieteknik = roligare att plugga!

  Med effektiv studieteknik, blir studierna både roligare och lättare. Det finns ingen metod som passar alla, men vi hjälper dig att hitta en teknik som passar dig. 

  Tips till dig som vill plugga bättre!

Nyheter

 • Den 8 oktober är det Astronomins dag och natt på MDH i Västerås. Det bjuds bland annat på föreläsningar om "marsbilar", kolonisering av vårt planetsystem och nya astronomiska upptäckter. Utanför högskolebiblioteket finns möjlighet att se olika typer av amatörteleskop, samt använda dem till att observera solen och andra himmelsobjekt när det mörknar.

 • För att få veta vad medarbetarna och studenterna tycker om den service och support som Helpdesk och IT-sektionen ger, kommer en enkät att skickas ut till alla medarbetare och ett urval av studenterna via e-post.

 • Mellan klockan 11.00 och 13.00 tisdagar och torsdagar under hösten kommer medarbetare från MDH att finnas vid studenttorget för att möta studenterna. Först ut är Mälardalens studentkår som finns på plats för att svara på studenternas frågor om utbildningskvalitet, studentinflytande – men också fester och event.

Kalender