Driftmeddelanden

Viktig information om din tentaanmälan

Viktig information om din tentaanmälan

Samlad information på studentportalen ersätter mejl

Superstudiedag - Zap!

Superstudiedag

MDH bjuder in till ett tentapeppmingel där du kan du ställa frågor om examinationer och få tips om skrivande, planering, hjälpmedel och mycket mer!

Superstudiedag i Eskilstuna

Superstudiedag i Västerås

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

 

 

Studentnyheter

  • I nationella studentgränssnittet sker planerat underhåll fortlöpande. Under sådan perioder går det inte att logga in i systemet.

  • Det har under senare tid kommit in rapporter om att mobiltelefoner blivit stulna på MDH. Gemensamt för händelserna är att telefonerna stulits vid situationer när en okänd person tagit kontakt. För att minska stöldrisken - tänk på att inte lämna värdesaker obevakade.

  • Efter batteristrul, byte av tävlingsklass och dagstemperaturer på över 40 grader har MDH Solar Car tagit sig 300 mil genom Australien. Sex dagar efter starten rullade solcellsbilen, inför ett jublande MDH-team, in i mål i Adelaide.

  • Frida Larsson är inte bara en driven beteendevetarstudent som drömmer om att arbeta med utveckling och motivation, utan även en engagerad ordförande i studentföreningen Beware. Det var tack vare hennes tidigare tjänst som reseledare som hon fick upp ögonen för att jobba med människor.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna