Jag ska göra skillnad. För många.

Du bestämmer vem du ska bli

Vi ger dig kunskap, verktyg och möjligheterna att skapa din framtid. Här finns utbildningar som är framtagna tillsammans med näringsliv och offentlig sektor. Och förstås, forskning i världsklass som grund för din utbildning. Moderna campus, bostadsgaranti och ett aktivt studentliv gör det lätt för dig att trivas som student.

Utbildningar som startar i vår - ansök senast 15 oktober!

 

Du bestämmer vem du ska bli. 5 snabba frågor med Ranja, Robin, Victor och Therese.

 

FutureE - webbaserade kurser på avancerad nivå

Inbyggda system och framtidens energi

FutureE är nätbaserade kurser inom inbyggda system och framtidens energi. Kurserna ges på avancerad nivå och är flexibelt utformade så att de ska passa att kombinera med arbete.

MDH Solar Team

MDH Solar Team

Studentprojektet MDH Solar Team går ut på att utveckla en solcellsbil som ska tävla i racingtävlingen World Solar Challenge 2019. Projektet drivs av studenter från olika program, men med handledning av lärare på högskolan.

MDH Solar Team

Kombinera elitidrott med studier

Du som elitidrottare har under din studietid på MDH möjligheter till anpassad studiegång, neddragning av studietakten och individuell studieplanering.

Kombinera elitidrott med studier

 

Innan du börjar

2018-03-02Här hittar du information om vad du ska tänka på innan du ansöker till utbildning på Mälardalens högskola, information om vår bostadsgaranti, högskoleprovet och hur du kan träffa oss för att prata mer om vad du vill bli.

Under studierna

2018-03-12Här hittar du praktisk information för dina studier, till exempel om din första tid som ny student, vilka IT-stöd som finns, studenttorget dit du kan vända till för alla dina frågor, med mera.