Jubileum för innovation vid MDH!

I år har Innovationsprogrammet funnits på MDH i 20 år. Torsdagen den 25 oktober 2018 uppmärksammar högskolan detta med konferensen ”The future of innovation”, som är kostnadsfri och öppen för alla. Dessutom anordnas en jubileumsfest för befintliga studenter och alumner. Huvudtalare är professor John Bessant – central forskare och författare inom området innovationsledning, vars litteratur passerat samtliga studenter vid Innovationsprogrammet!

 

Konferensen "The future of innovation"

Nu har det gått 20 år sedan Innovationsprogrammet startade år 1998. Sedan dess har det hänt mycket inom innovationsområdet och på Innovationsprogrammet. Något som kommer att uppmärksammas med konferensen "The future of innovation".

Konferensen vänder sig till dig som har ett intresse för innovation. Under dagen får du möjlighet att ta del av föreläsningar och paneldiskussioner, samt en chans att träffa andra verksamma inom innovationsområdet. Konferensen belyser aktuell forskning på området samt exempel på hur innovation bedrivs i praktiken. Mer detaljerat program publiceras under september.

Peter Gustafsson, prorektor vid MDH, inleder konferensen och huvudtalare är John Bessant, professor i innovation och entreprenörskap, samt forskningsdirektör vid Exeter University. Han har forskat, undervisat inom teknik- och innovationsområdet i över 25 år och anses av många vara en innovationsguru.

Konferensen är ett samarbete mellan MDH och MITC.

Program för konferensen (pdf 74 kB)

 

Jubileumsfest för studenter och alumner 

Efter konferensen hålls en jubilumsfest för Innovationsprogrammets alumner, studenter, lärare och speciellt inbjudna gäster.

Vi startar med mingel och tilltugg från klockan 18:00. Klockan 19:00 serveras det en buffét med dryck inklusive fika. Allt till självkostnadspris. Din kostnad för jubileumsfesten är 250 kronor. Begränsat antal platser.