Text

Välkomstbrev fysioterapeutprogrammet


Välkomstbrev fysioterapeutprogrammet

Hej och välkommen!

Linjeföreningen Strech Barbapapa

STRETCH är fysioterapeuternas linjeförening och vi vill VARMAST välkomna dig som blivande fysioterapeutstudent till Mälardalens högskola!

Du har redan gjort det viktigaste genom att välja att börja studera på MDH och vi ser fram emot att få träffa dig. Vi kommer under dina första två veckorna här se till att du utöver skola har massa kul att se fram emot i form av fester, tävlingar, lekar och annat som gör livet lite roligare. Det kan givetvis göras med eller utan alkohol som tillsats.

Rookieperioden är ett underbart tillfälle för dig att lära känna alla dina blivande klasskamrater men även Västerås som stad, så se till att vara med så mycket du kan.

19/1 är dagen innan introduktionsdagen, då kommer vi bjuda in på fika och kallprat. Detta för att du och dina blivande klasskamrater ska få en chans att hänga med oss och att ni ska få träffa varandra innan skolan drar igång. Vi samlas kl. 16.00 utanför skolans huvudentré och går tillsammans till fysioterapeuternas alldeles egna håla (metodrum). Leta efter ett glatt rosa gäng med goda kunskaper inom anatomi för att hitta oss faddrar och generaler.


Introduktionsdagen 20/1 startar med en välkomsttimme som startar 10:00 och kommer att hållas i Alfa-salen som ligger i U-huset. Vi samlas 9:3o utanför skolans huvudingång och går till Alfa-salen tillsammans (Vill man gå dit själv finns det kartor över skolans planlösning på MDH:se). Leta även denna gången efter ett glatt rosa gäng för att finna oss. Efter välkomsttimmen bjuder vi på en rundvandring i skolan där vi låter er bevandras med lokalerna vilket ni antagligen ändå kommer glömma bort helt direkt efter men är bra att få se ändå.

Den 22/1 12:00 -13:00 kommer det att vara en introduktionsföreläsning i er ära, också i Alfa-salen, vi möter upp er utanför skolans huvudingång……japp….leta efter ett rosa gäng!. Denna dagen tar inte slut där om du inte vill det!!! Du ska bekantas med det roliga konceptet ”sittning” där man äter god mat och dricker gott (alkohol är självklart ett valfritt inslag) och har sinnessjukt roligt.

VIKTIGT! Gå med i gruppen ”Fysioterapeuter MDH våren 2020” på Facebook. Där kommer schema för rookieperioden och annan superviktig information angående utbildningen och skolan att lämnas. Har du inte facebook kan du skriva till något av nedanstående nummer/e-post för att ta del av information som önskas.


Länk till facebook-sidan: https://www.facebook.com/groups/1003191140034768/länk till annan webbplats


Instagram: stretch_mdh


Om du vill ha mer information om vår linjeförening, STRETCH, kan du kolla in vår Facebooksida. Stretch MDH.


Om det är någon information som är viktigt för oss att veta om ex: specialkost eller diabetes så är det bara att höra av dig. Du får jättegärna höra av dig till någon av oss på sms, telefon eller på Facebook om du har funderingar om utbildningen, vår förening STRETCH, Västerås som stad eller skolan. Vi har också varit rookies en gång i tiden och vet hur många tankar som studsar i era huvuden. Detta kommer att bli helt fantastiskt ska ni se!!!


Björn Olsson – 072-749 85 58
e-post: bon17001@student.mdh.se


Kalle Svensson – 073-061 61 77
e-post: ksn18005@student.mdh.se


Sebastian Munthe – 073-969 92 98
e-post: sme17003@student.mdh.se


Linnea Larsson – 076-812 30 09
e-post: lln17011@student.mdh.se


P.S. Cykel är ett ypperligt transportmedel i Västerås.
P.P.S. Laga storkok så du slipper lägga värdefull tid och energi på att laga mat på den begränsade tid som finns över under de två första veckorna.


Vi i STRETCH ser fram emot att träffa dig och dina blivande klasskamrater :D


Linjeföreningen strech