Studentföreningen Beware

Studentföreningen för studenter på beteendevetenskapliga programmet på MDH heter Beware. Föreningen finns i både Eskilstuna och Västerås, och den jobbar för att du som student både ska få en bra och rolig studietid, och vara redo för arbetslivet efteråt.

Studentföreningen Beware jobbar för att du som student på MDH:s beteendevetenskapliga program ska ha en rolig studietid. De anordnas många sociala evenemang inom linjeföreningen – allt för att skapa trivsel och sammanhållning mellan studenterna. Under terminerna anordnas olika aktiviteter såsom sittningar, grillkvällar, fika och luciatåg.

 

Vid terminsstart ser Beware till att nya studenter introduceras och välkomnas under den så kallade Rookieperioden , som arrangeras av Mälardalens Studentkår, och är ett perfekt tillfälle för nya studenter att lära känna sina studiekamrater. Precis som andra linjeföreningar har Beware en egen programanda som innefattar egna sånger, ramsor, färger och andra traditioner.

Beware representerar också studenterna i utbildningsfrågor och jobbar för att förbättra studenternas förutsättningar och tar till vara på deras intressen. Föreningen arbetar också med näringslivskontakter och skapa kontakter med arbetslivet för att ge dig som student en bra karriärstart.

Kontakt

Bewares Västerås webbplats: www.beteendevetare.se
Beware Västerås på Facebook: https://www.facebook.com/groups/5600106156/
Beware Eskilstuna på Facebook:  www.facebook.com/beware.eskilstuna
Beware Eskilstuna webbplats: www.bewareeskilstuna.wordpress.com/