Våra utbildningsområden

Förutbildning

2018-10-01Om du saknar behörighet till naturvetenskapliga eller tekniska utbildningar, har du möjlighet att söka till Naturvetenskapligt/tekniskt basår. Här får du behörighet till samtliga tekniska program på Mälardalens högskola.

Design - Kommunikation

2017-12-05Inspirera och kommunicera genom text, bild och rum eller utveckla dina språkkunskaper och arbeta i en internationell miljö. Inom området design och kommunikation finns flera spännande utbildningar.

 

Ekonomi - Samhälle

2017-09-15Samhällsutvecklingen berör människor och deras vardag. Ekonomi och samhällsvetenskap skapar möjligheter för dig att påverka, lokalt och globalt.

Hälsa och välfärd

2018-07-10Din motivation och empati för att förstå, stötta och stärka gör stor skillnad för den enskilda människan. Du är med och skapar förutsättningarna för människor i grupp och som individer.

 

Konstnärlig utbildning

2018-03-02Vid MDH finns en musikverksamhet med inriktning kammarmusik. Undervisningen sker i en inspirerande miljö på Västerås slott där du har tillgång till övnings- och undervisningsrum dygnet runt och promenadavstånd till konserthus, teater, centralstation och centrum.

Teknik - Innovation

2017-11-09Vägen till ditt drömjobb i Sverige eller utomlands börjar hos oss. Vi samarbetar med några av världens främsta teknikföretag, vilket ger värdefulla kontakter och ökar dina chanser att få jobb efter studietiden.

Lärarutbildning

2018-06-29Som lärare inspirerar du barn och ungdomar att lära, vidga sina vyer och förstå sin omvärld. Vi ger dig verktygen som rustar dig för ett av världens viktigaste och roligaste yrken.