Våra utbildningsområden

Förutbildning

2018-11-02Om du saknar behörighet till tekniska utbildningar, har du möjlighet att söka till tekniskt basår. Här får du behörighet till samtliga tekniska program på Mälardalens högskola.

Kommunikation

2018-11-21Inspirera och kommunicera genom text, bild och rum eller utveckla dina språkkunskaper och arbeta i en internationell miljö. Inom området kommunikation finns flera spännande utbildningar.

 

Ekonomi

2018-11-21Samhällsutvecklingen berör människor och deras vardag. Ekonomi och samhällsvetenskap skapar möjligheter för dig att påverka, lokalt och globalt.

Hälsa

2019-01-31Din motivation och empati för att förstå, stötta och stärka gör stor skillnad för den enskilda människan. Du är med och skapar förutsättningarna för människor i grupp och som individer.

 

Musik och opera

2019-01-14Förverkliga din dröm - Utbilda dig inom klassisk musik och opera på Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola. Här finns några av landets främsta lärare på området, alla med målet att du ska nå din yttersta potential som instrumentalist eller sångare, och förberedas för de stora scenerna.

Teknik

2018-11-21Vägen till ditt drömjobb i Sverige eller utomlands börjar hos oss. Vi samarbetar med några av världens främsta teknikföretag, vilket ger värdefulla kontakter och ökar dina chanser att få jobb efter studietiden.

Utbildning

2018-11-21Som lärare inspirerar du barn och ungdomar att lära, vidga sina vyer och förstå sin omvärld. Vi ger dig verktygen som rustar dig för ett av världens viktigaste och roligaste yrken.