Livslångt lärande

Teknikutvecklingen, digitaliseringen och globaliseringen ställer nya krav på både arbetsgivare och medarbetare. Vår förmåga till anpassning och utveckling kommer att vara avgörande för fortsatt framgång. Kompetensskiften sker där ny kunskap och nya kompetenser kommer vara av stor vikt.

För att möta framtidens utmaningar har MDH tagit fram ett antal kurser inom AI, Environmental and Energy Engineering, Software and Computer Systems Engineering och Production Engineering som syftar till att du som deltagare snabbt ska få ny kompetens. 

Kurserna är utvecklade i samarbete med ett stort antal företag utifrån deras kompetensutmaningar och reella behov. Innehållet är direkt applicerbart i företagens verksamheter och ger deltagarna en inblick i den forskning, metodik och ny teknik som ligger i framkant.

Om du inte har akademisk bakgrund kan du söka kurserna och hänvisa till reell kompetens till exempel arbetslivserfarenhet och andra utbildningar. 

 

Environmental and Energy Engineering

 

Kurser

Applied AI

 

Kurser


Software and Computer Systems Engineering

 

Kurser

 

Production Engineering

 

Kurser

 

Upptäck vår forskning

Vår forskning leder till nödvändig kunskap och utveckling – för svensk industri och välfärden, men också för att lösa några av de globala utmaningarna. Den största delen av forskningen sker i samarbete med näringsliv och offentlig sektor.

 

Framtidens energi

Inbyggda system

Innovation och produktrealisering

Välkommen att samverka med MDH

Med 40 års erfarenhet av nära samarbeten och samverkan har MDH en unik kompetens och erfarenhet. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Kontakta oss gärna för en diskussion om vad vi kan göra tillsammans.


Samverkan