Text

Välkomstbrev kurs PSA101


Välkomstbrev kurs PSA101

Välkommen till kursen Introduktion till arbetslivspsykologi

 

Behålla platsen/Upprop

För att behålla platsen, ska du snarast registrera dig på kursen enligt de anvisningar du fått vid antagningen. Ca ett dygn efter registreringen har du åtkomst till lärplattformen Canvas. Där ska du delta i ”uppropet” genom att göra en presentation i diskussionsforum för upprop senast onsdag 20, midnatt. Skriv en kort presentation av dig själv.

OBS VIKTIGT! Det är viktigt att delta vid upprop, d.v.s. visa aktivt att man deltar. Om du avser att påbörja/fortsätta kursen ber vi dig snarast lämna återbud so vi kan kalla en av de många reserver som vill gå kursen. Är du reservantagen ska du göra uppropet så snart du kan, inom fem arbetsdagar från att du tackat ja till kursen.


Innehåll

Kursen innehåller några uppgifter som kan göras i grupp eller enskilt, samt en större uppgift som är enskilt arbete. Kursen kommer INTE att innehålla webbaserade seminarier som angivits i kurskatalogen.

Hjälp i dina studier
Du som läser din första kurs på universitet/högskola kan förbereda dig inför dina studier t.ex. genom att titta på några korta filmer med tips och goda råd rörande bland annat studiemotivation, studieteknik och tidsplanering.

Du hittar dem i länken här
https://www.mdh.se/student/studenttorget/bra-studieteknik-okar-dina-chanser-att-lyckaslänk till annan webbplats

Du kan också läsa boken ”Att studera på högskolan” av M. Bergman och B‐M. Israelsson.

Vänlig hälsning // Kin Andersson
kin.andersson@mdh.se