Välkommen till Öppet hus 2019

Är du nyfiken på MDH och våra utbildningar? Passa på att besöka vårt Öppet hus den 12 mars i Eskilstuna eller den 14 mars i Västerås.


På Öppet hus får du koll på allt som rör högskolestudier och hur det är att vara student på MDH. För oavsett om du går sista året på gymnasiet eller vill studera mitt i livet och kanske har barn, har du säkert massvis av funderingar inför ditt utbildningsval.

Dagarnas upplägg 

Få koll på våra utbildningar genom föresläsningar och mässområdet och se hur studenterna har det i sina praktiska rum. 

Mässområdet

Här finns alla grundutbildningsprogram representerade. Det är också på mässområdet som du får möjlighet att prata med bland andra studenter och studievägledare.

Föreläsningar

Här kan du lära dig mer om våra utbildningar och framtidsmöjligheter inom dessa och för respektive ämnesområde. Se program för mer information.

Guidade visningar - besök studenternas egna praktiska rum

Upplev hur det funkar i de praktiska delarna i utbildningarna inom hälsa samt teknik. På plats hela dagen finns studenter och lärare som svarar på frågor och visar upp material och olika studentprojekt.

Program

Eskilstuna 12 mars (pdf 584 kB)

Västerås 14 mars (pdf 584 kB)

Anmälan för skolor och större grupper

Är ni fler än 10 personer som vill besöka evenemanget, ber vi er att göra en föranmälan för att vi ska ha koll på hur många som beräknas komma. Anmäler ni er efter 8 februari kan vi inte erbjuda busstransport. Är ni färre än 10 personer, behövs ingen föranmälan.

Kontakt

Har du frågor om vårt Öppet hus, tveka inte att kontakta projektledare  danijela.franjkovic@mdh.se , 021-10 73 34.