Nya MDH i Eskilstuna

För att skapa ett levande och modernt campus där all verksamhet samlas på ett ställe, bygger MDH - tillsammans med Eskilstuna kommun - ett nytt campus i citykärnan. Nya MDH Eskilstuna beräknas stå klart våren 2020. Den officiella invigningen sker den 27 maj.

Kika in på nya campus!

Nedan hittar du bilder på hur miljöerna i nya MDH Eskilstuna kommer att se ut. Bygget pågår för fullt och inflytt sker under våren 2020.

  • Hörsalar – 5 
  • Lärosalar – 29 
  • Grupprum – 13
  • Informella studieplatser – 450 
  • Kaffestationer – 7

 

Bibliotek och studieplatser i gamla badhuset.

Våren 2020 öppnas portarna. I hjärtat av Eskilstuna. En mötesplats för kunskapsdelning och relationsbyggande. Nya Mälardalens högskola i Eskilstuna kommer att bli modernt, flexibelt och  jämställt, och ge stora möjligheter till samverkan, allt för att attrahera morgondagens studenter, medarbetare och externa intressenter till MDH och Eskilstuna. 

Nya Mälardalens högskola i Eskilstuna byggs för framtiden och den digitala verklighet vi står inför. Ett nytt hem där världsledande forskning och högkvalitativa utbildningar samlas under ett och samma tak. Vi blir en självklar mötesplats för akademi och näringsliv.

Omkring 4 000 studenter och 300 medarbetare kommer att plugga och arbeta vid det nya campuset. Ytan kommer att vara 20 000 m².

Projektchef Anna Gulyas, 

e-post: anna.gulyas@mdh.se