Driftmeddelanden

 

Pedagogiskt pris

PayEx upphör den 31 december

Tjänsten PayEx som används för utskrift och kopiering upphör från och med 31 december 2018. 
PayEx mejlade nyligen ut information om detta, där det även framgår hur man går tillväga för att ta ut resterande pengar som är kvar på kontot. Är du ny student och vill skriva ut, besök Studenttorget för mer information.  Läs mer.

 

Testa dina alkohol- och stressvanor

Nu kan du som programstudent testa dina alkohol- och stressvanor, och få direkt återkoppling på resultatet. Håll utkik i inkorgen efter mejl från Studenthälsan.

 

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Tjänsten PayEx som används för utskrift och kopiering upphör från och med 31 december 2018.

  • Bland 2000 sökanden blev Malin Andersen, som en av 40 studenter från norden, inbjuden till Googles europeiska högkvarter i Dublin, för att se hur ett av världens största techbolag ser ut från insidan.

  • Malin Andersen pluggar andra året på masterprogrammet i Financial Engeneering och som en av 40, bland 2000 sökande studenter från Norden, har hon blivit inbjuden till Googles europeiska högkvarter i Dublin, Irland.

  • Den 15 oktober stängde ansökan till vårens utbildningar. Trots att söktrycket i hela landet minskat med en procent ökade MDH med totalt 17 309 sökande jämfört med 16 411 förra året. I genomsnitt har de grundutbildningsprogram som startar nästan tre förstahandssökande per plats.

  • Har du en lärare som gör det där lilla extra? Då ska du nominera den personen till MDH:s Pedagogiska pris. Priset delas ut vid Akademisk högtid 5 april 2019.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna