Prins Daniel Fellowship till MDH i Västerås

Den 20 mars kl 14.00 kommer Prins Daniel och hans inspiratörer till MDH i Västerås för att prata om entreprenörskap. Vid besöket i Västerås medverkar, förutom Prins Daniel, Pär Svärdson, Apotea; Anna Stenberg, Women Executive Search; Lina Gebäck, Linas Matkasse.

Anmäl dig till inspirationsföreläsningen

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Är du första-årsstudent och funderar på hur fungerar att studera utomlands? Välkommen på informationsträff den 21 mars.

  • Nästa tentaperiod är 25 – 30 mars. Kom ihåg att anmäla dig senast 10 dagar innan tentatillfället! Och glöm inte att avanmäla dig om du vet att du inte ska skriva tentan.

  • Drygt hundratalet besökare var anmälda till karriärdagen, men många fler passade på att ta en runda bland utställarna. Studenterna kände arbetsgivarna på pulsen angående löneläge, förmåner och vad olika orter har att erbjuda när det gäller bostad och fritid.

  • Den 8 april arrangeras ”Statsvetardagen - Demokrati, makt och medborgarskap för en hållbar samhällsutveckling.” Syftet är att öka medvetenheten om statsvetarnas roll för ett hållbart samhälle samt uppmärksamma MDH:s utbildning och forskning. Medverkar gör bland annat Västmanlands landshövding samt docent och författare Gunnela Björk.

  • Nu kan du söka ABBs robotstipendium på 25 000 kronor. Stipendiet delas ut årligen till ett exjobb eller en idé som har koppling till robotikområdet och har fokus på teknik och innovation. Alla MDH-studenter kan söka, oavsett vilket program du läser.

Kalender

  • Tisdagen den 19 mars är MDH med i World Social Work Day – ett internationellt evenemang som uppmärksammar socialt arbete. På MDH arrangeras dagen i form av flera intressanta föreläsningar.

  • Personal från Öron-, näs- och halskliniken vid Region Västmanland finns på plats på Karriärtorget på MDH i Västerås. Ta chansen att lära dig mer om deras verksamhet och kanske hitta din framtida arbetsplats!

  • Personal från Strålbehandlingen vid Region Västmanland finns på plats på Karriärtorget på MDH i Västerås. Ta chansen att lära dig mer om deras verksamhet och kanske hitta din framtida arbetsplats!

  • Kungliga ingenjörsvetenskapsakademin (IVA) driver tillsammans med Prins Daniel projektet Prins Daniels Fellowship, där Prinsen tillsammans med ett team av framgångsrika företagare vill inspirera till entreprenörskap. Den 20 mars kl 14.00 kommer Prins Daniel och hans inspiratörer till MDH i Västerås. Alla studenter är välkomna att anmäla sig till föreläsningen!

  • Personal från Vuxenpsykiatrin vid Region Västmanland finns på plats på Karriärtorget på MDH i Västerås. Ta chansen att lära dig mer om deras verksamhet och kanske hitta din framtida arbetsplats!

 

Lokal MDH Eskilstuna