Organisera dina studier bättre

Om du vill bli bättre på att organisera dina studier ska du anmäla dig till vår kurs “Sluta skjuta upp”. Den går varje tisdag i Västerås och torsdag i Eskilstuna, och kommer att ge dig verktyg för att komma till rätta med ditt uppskjutarbeteende.

Anmäl dig nu

Anmäl dig till Avslutningshögtid

Läser du din sista termin på MDH under hösten 2019? Då är det tid för dig att anmäla dig till Avslutningshögtid den 23 januari 2020. 

Anmäl dig senast den 31 december för att delta.

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

Kalender

  • ISEP (International Student Exchange Program) ordnar utbyten med bland annat USA, Argentina, Korea, Japan, Sydafrika och Australien. Ansökan om en utbytesplats via ISEP för läsåret 2020/21 är öppen mellan 7-24 november 2019.

  • SM i simning

    13 nov 2019

    Den 13-17 november arrangeras SM i simning på Munktellbadet i Eskilstuna. Det blir en simfest för alla, både tävlande och besökare. Det blir försökstävlingar på förmiddagarna och en virvlande fartfest när finalerna genomförs framåt kvällen. MDH finns på plats som utställare i mässan som ligger intill badet.

  • Språkpedagoger på CeSAM har drop-in på biblioteket i Eskilstuna och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

  • Välkommen till frukostföreläsning om pojkar, män och makt i idrotten, näringslivet och polisen.

  • Språkpedagoger på CeSAM har drop-in på biblioteket i Västerås och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

 

Lokal MDH Eskilstuna