Driftmeddelanden

 

På MDH för att träffa framtidens sjuksköterskor

Vid flera tillfällen under hösten kommer Region Sörmland och Region Västmanland till MDH för att knyta kontakt med sjuksköterskestudenter som vill ut i arbetslivet.

"Vi svarar gärna på frågor samt vägleder kring karriärmöjligheter"

Ta första steget till en drömkarriär utomlands

Du som student vid MDH har tillgång till karriärportalen Highered, där det går att söka praktikplats eller jobb utomlands.

Fantastisk möjlighet för dig som vill växa på ett professionellt plan

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Vid flera tillfällen under hösten kommer Region Sörmland och Region Västmanland till MDH för att knyta kontakt med sjuksköterskestudenter som vill ut i arbetslivet.

  • Grattis till ett bra val! Nu börjar en spännande tid i ditt liv och möjligheterna är många. Som en av våra 16 000 studenter, är du en del av landets största högskola.

  • Varje år har studenter inom ingenjörsprogrammen produktion och produktdesign möjligheten att söka projektkursen sommarteknolog på Volvo GTO i Köping. Projektet kombinerar sommarjobb och studier på MDH. Årets sommarteknologer Fredrik Eriksson, Anton Hoffman, Erik Andersen och Hamza Byary har arbetat med att ta fram lösningsförslag på olika utvecklingsidéer.

  • Google söker framtidens medarbetare genom att bjuda in nordiska studenter bakom kulisserna på företagets europeiska huvudkontor i Dublin 4–6 november.

  • Skapa dig en framtid inom ett omväxlande, viktigt och livsbejakande yrke som legitimerad barnmorska. Sök barnmorskeprogrammet senast den 16 september.

Kalender

  • En av språkpedagogerna på CeSAM har drop-in på biblioteket i Eskilstuna och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

  • En av språkpedagogerna på CeSAM har drop-in på biblioteket i Västerås och svarar på frågor och ger tips kring hur du kan utveckla ditt skrivande och dina akademiska texter.

  • Funderar du kring din framtida arbetsplats? Hos Region Västmanland finns många kliniker, mottagningar och avdelningar. Under hösten finns Region Västmanland på plats vid Karriärtorget på MDH i Västerås. Passa på att få mer information och möjlighet att ställa frågor!

  • I anrika lokaler på Västerås slott framför studenter från musik- och operahögskolan vid MDH en konsert. Programmet bjuder på kammarmusik och/eller soloframträdanden från morgondagens stjärnor på den klassiska musikscenen. Ni möter studenter från utbildningens fyra inriktningar - stråk, blås, sång och piano. Varmt välkomna!

  • Funderar du kring din framtida arbetsplats? Hos Region Västmanland finns många kliniker, mottagningar och avdelningar. Under hösten finns Region Västmanland på plats vid Karriärtorget på MDH i Västerås. Passa på att få mer information och möjlighet att ställa frågor!

 

Lokal MDH Eskilstuna