Pedagogiskt pris

Ny betallösning för utskrifter

Tjänsten PayEx som använts för utskrift och kopiering upphör från och med 31 december 2018. Ny betallösning börjar gälla från och med 1 januari 2019.

 

Arbetsgivare vill träffa blivande sjuksköterskor

Den 7 februari besöker arbetsgivare från Mellansverige MDH för att träffa morgondagens sjuksköterskor. Missa inte möjligheten att knyta värdefulla kontakter under Karriärdagen för sjuksköterskor.

Läs mer om dagen och anmäl dig här

Plugga utomlands

Ansökan är öppen 15 december 2018 - 24 januari 2019.
MDH har cirka 120 partneruniversitet runt om i världen dit du som student kan åka! 

Mer information och alla utbytesplatser för läsåret 2019/2020

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

Studentnyheter

  • Varmt välkomna till vårens konserter och föreställningar med studenter från Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola!

  • Den 7 februari kommer regionens arbetsgivare till MDH med förhoppningen att träffa och knyta kontakter med framtidens sjuksköterskor. Säkra din plats genom att anmäla dig till årets karriärdag för sjuksköterskor.

  • Kom till länken i Västerås och träffa studentambassadörerna Olivia Olofsson och Kabir Qurbanov som själva har pluggat utomlands. På plats finns även internationella koordinatorer.

  • Årets alumn är en tidigare MDH-student som är en positiv förebild för högskolan, studenterna och för det omgivande samhället. Vinnaren utses av högskolan tillsammans med offentlig sektor och näringsliv. Var med och påverka vem som blir Årets alumn 2018. Nominera din kandidat senast 20 januari 2019.

  • Simon Johansson vill i framtiden arbeta som personalchef. För att nå dit studerar han på det beteendevetenskapliga programmet. – Jag har alltid velat arbeta med människor och den här utbildningen ger mig möjligheterna till det. I framtiden vill jag basa över ett helt arbetslag, säger han.

Kalender

  • Vi välkomnar dig som är ny student hos oss, till dina studier måndagen den 21 januari klockan 10.00 i Eskilstuna och Västerås. Under dagen kommer även studentföreningarna hålla i olika aktiviteter. Introduktionen fortsätter med lunchföreläsningar på tisdagen 22 januari i Västerås och på onsdagen 23 januari i Eskilstuna där vi informerar om bra saker att känna till inför studierna. Båda lunchföreläsningarna är mellan kl 12-13.

  • Ta chansen att skaffa ett sommarjobb. Region Västmanland är på plats och marknadsför tjänster inom flera olika områden, inte bara vård.

  • Du som läser din sista termin vid MDH är välkommen till Avslutningshögtid i Aula Collegium, Eskilstuna. Högtiden är högskolans tack till dig för din studietid.

  • Skatteverket besöker Karriärtorget på MDH i Västerås för att marknadsföra sina sommarjobb.

  • Skatteverket besöker Karriärtorget på MDH i Eskilstuna för att marknadsföra sina sommarjobb.

Lokal MDH Eskilstuna