Driftmeddelanden

 

Avslutningshögtid

Avslutningshögtid vid MDH

Läser du din sista termin? Nu är det dags för dig som läser ett program eller fristående kurser att anmäla dig till Avslutningshögtid.

Anmäl dig till Avslutningshögtid senast den 26 maj

 

Ta första steget till en drömkarriär utomlands

Du som student vid MDH har tillgång till karriärportalen Highered, där det går att söka praktikplats eller jobb utomlands.

Fantastisk möjlighet för dig som vill växa på ett professionellt plan

Mentor och adept i samtal

Vill du ha en mentor från arbetslivet?

I höst startar vi en ny omgång av mentorprogrammet där du som student får tillgång till en person från arbetslivet som ger dig konkreta tips inför ditt kliv ut på arbetsmarknaden.

Begränsat antal platser så gör din ansökan nu!

 

Studenttorget

Öppet måndag till torsdag 8.00-16.00 och fredag 8.00-15.00

E-post: studenttorget@mdh.se

Telefon: 021-10 13 10

Studentinflytande

Mälardalens studentkår

Bredvid studierna

Restauranger på campus

 

 

Studentnyheter

  • Afroz Mirzaie Shras examen från civilingenjörsprogrammet inom produktion, innovation och logistik ledde till drömjobbet på Scania. Idag arbetar Afroz som produktionsingenjör med fokus på digital produktionsutveckling.

  • Studenter från MDH och sju lärosäten i de nordiska och baltiska länderna har fått i uppdrag från Västerås stad att tillsammans komma med idéer gällande Mälarporten, Västerås största stadsbyggnationsprojekt någonsin. Uppdraget ges inom ramen för Nordplus, som är ett nätverk för internationellt utbyte mellan lärosäten i de nordiska och baltiska länderna.

  • Mälardalens studentkår är idag den erkända studentkåren vid Mälardalens högskola för perioden 1 juli 2016 till 30 juni 2019.

  • Recensionen av söndagens konsert i Västerås domkyrka blev även en glädjande recension av MDH:s musikutbildning där VLT:s recensent konstaterade att högskolans studenter utmärkte sig i uppsättningen av Johannespassionen.

  • Med start hösten 2019 erbjuder MDH ett helt nytt masterprogram i fysioterapi. Programmet har en unik beteendemedicinsk inriktning som lyfter sambandet mellan livsstil och hälsa och är efterfrågat av både studenter och arbetsgivare.

Kalender

 

Lokal MDH Eskilstuna