Stöd under studierna

 

Klamydiadagen

Ungdomsmottagningen, Landstinget Sörmland (i Eskilstuna), Region Västmanland (i Västerås), Kärleksambassadörerna och studenthälsan är på plats och svarar på frågor, delar ut kondomer och informerar om säkert sex. Du kan också vinna priser i vår frågesport.

Eskilstuna: 17/9. 10:00-13:00. Utanför Högskolebiblioteket
Västerås: 24/9. 10:00-13:00. Länken

Sluta skjuta upp

Skjuter du kontinuerligt upp dina studier? Vill du har hjälp att förändra detta?
Läs mer och anmäl dig till gruppen Sluta skjuta upp

 

Studenttorget

2018-08-24Det är till studenttorget du kan vända dig med alla dina frågor och kan vi inte kan ge dig svaret direkt ser vi till att ta reda på det! Hos oss kan du också hämta ut din tentamen, dina intyg, parkeringstillstånd och mycket mer.

Studera med funktionsnedsättning

2018-06-29En funktionsnedsättning ska inte upplevas som ett hinder för att läsa på högskolan. Därför erbjuder högskolan olika typer av stöd och hjälp för att du ska kunna studera på lika villkor som andra studenter

Studentombudsman

2018-06-29Studentombudsmannen har ett opartiskt förhållningssätt och kan hjälpa studenter som exempelvis upplever att de blivit orättvist behandlade, diskriminerade, trakasserade eller har frågor om regler och rättigheter.

Karriärtorget

2018-08-20Alla vill ha jobb efter avslutad utbildning. MDH erbjuder en rad tjänster för studenter som vill förbereda sig för arbetslivet. Här på Karriärtorget har vi samlat allt på ett ställe. Här hittar du våra erbjudanden för att öka möjligheterna till att få ett jobb när du har pluggat klart. Vid frågor hör av dig till oss på Karriärtorget!

Studievägledning

2018-08-27Mälardalens högskola erbjuder central studievägledning för dig som har generella frågor om studier och yrken, och specialiserade studievägledare om du har frågor om specifika utbildningsområden. Välkommen att kontakta oss!

Studenthälsan

2018-09-06På Studenthälsan kan du som är student vid MDH få stöd och hjälp på olika sätt under din studietid. Vi arbetar för att främja studenters fysiska och psykiska hälsa. Att komma till oss är kostnadsfritt. Vi har tystnadsplikt och för inga journaler.

Studieteknik

2018-08-21Här hittar du olika tips och aktiviteter så att du kan ge dig själv bästa förutsättningar för att lära.
Bra studieteknik och studievanor ger ofta en trivsam studietid med mindre stress.

Stödprogram

2018-06-14Du som studerar på Mälardalens högskola har möjlighet att ladda ner talsyntes och rättstavningsprogram på din dator utan kostnad.

 

 

Kontakt
E-post: studenttorget@mdh.se
Telefon: 021-10 13 10