Nominera Årets alumn

2018-12-21 | Student Forskning/Samverkan

Årets alumn är en tidigare MDH-student som är en positiv förebild för högskolan, studenterna och för det omgivande samhället. Vinnaren utses av högskolan tillsammans med offentlig sektor och näringsliv. Var med och påverka vem som blir Årets alumn 2018. Nominera din kandidat senast 20 januari 2019.

 

– Jag är så glad att jag valde att studera vid MDH. Min tid som student här har betytt oerhört mycket för mig och har bidragit till den jag är idag.
Det säger Rupa Thakrar Bagoon som är Årets alumn vid MDH 2017. Hon tog emot priset i februari 2018 av rektor Paul Pettersson och har under året varit tillbaka och gästföreläst vid MDH för studenter och andra alumner.
Årets alumn är en tidigare MDH-student som är en positiv förebild för högskolan, studenterna och för det omgivande samhället. Vinnaren utses av högskolan tillsammans med offentlig sektor och näringsliv. Alla studenter, medarbetare, ledamöter i styrelse och nämnder vid högskolan samt alumner är välkomna att nominera kandidater till Årets alumn.
Sista datum för nominering är den 20 januari 2019. Det går bra att nominera flera kandidater. Priset delas ut klockan 11.00 under arbetsmarknadsmässan Högvarv den 19 februari 2019 i Västerås. 
Kriterier

Årets alumn ska ha tagit examen vid MDH.

Årets alumn ska vara en god ambassadör för MDH och bidra till att stärka högskolans varumärke.

Årets alumn ska genom sitt yrke eller sina intressen ha bidragit till utvecklingen av näringsliv, offentlig sektor eller frivilligorganisationer.

Årets alumn ska vara en förebild och inspiratör för presumtiva, nuvarande och tidigare studenter, samarbetspartner, finansiärer och en bred allmänhet.

Årets jury:
Niklas Edmark, näringslivsdirektör Eskilstuna kommun
Maria Eberhardsson, kommunikationschef Bostads AB Mimer
Emma Sandsjö, kommunikationschef MDH
Linda Claesson, alumnkommunikatör MDH
Anna Letterstål, akademichef HVV
Thomas Wahl, akademichef EST
Pia Lindberg, akademichef UKK
Damir Isovic, akademichef IDT
Alexander Vainikainen, ordförande Mälardalens studentkår
Jessica Tallbacka, vice ordförande med inflytandeansvar Mälardalens studentkår
Nathalie Johansson, vice ordförande med näringslivsansvar Mälardalens studentkår