Musikalshowcase på Göta Lejon av studenter vid MDH

2013-05-03 | Student

Musikalstudenterna vid MDH sätter upp ett showcase som slutföreställning med låtar från olika musikaler. Föreställningen heter ”Musikalshowcase på Göta Lejon” och spelas i Stockholm den 7 maj.

"Musikalshowcase på Göta Lejon" är ett showcase som består av totalt 21 solosånger och två ensemblesånger. Låtarna kommer från olika musikaler och innehåller ballader, show, klassiker och humornummer.

– Vi tror att publiken kan bli rörda till både gråt och skratt under kvällen. Framförallt hoppas vi att åskådarna går ifrån Göta Lejon på kvällen med känslan som vi kallar "musikalrusig", säger Mikaela Pålsson, musikalstudent vid MDH.

Numren under showen är utvalda från den auditionportfolio studenterna byggt upp under året.

– Vi är alla frilansare och vi hoppas givetvis att detta showcase ska generera värdefulla kontakter och i förlängningen auditions och jobb, säger Mikaela Pålsson.

I produktionen ingår, förutom Mikaela Pålsson, studenterna Amy Alsegård, Josephine Almroth Betchart, Jennie Eriksson, Petter Jiveskog, Emelie Larsson och Cecilia Säverman samt Hanna Larsson och Frida Andréasson som arbetar på MDH.

Välkomna att se föreställningen den 7 maj kl.18.30 på Göta Lejon i Stockholm!

 

Mer information