"Min studietid har varit oförglömlig"

2019-01-25 | Student På campus

24 januari arrangerades Avslutningshögtid för de studenter som läst sin sista termin på MDH. Högtiden firades bland annat med diplomutdelning och tal av rektor Paul Pettersson samt musik och sång av studenter på kammarmusikprogrammet vid Musik- och operahögskolan vid MDH. På plats fanns även alumnen Charles Colbér, numera sjuksköterska vid ambulansen, för att gratulera och inspirera.

 

– Det känns lite läskigt, men spännande att vi är färdiga med våra studier. Nu ska vi båda börja jobba i Eskilstuna kommun som förskollärare, säger Manwila Katto och Poulen Yako.

 

– Min studietid har varit galen med många sena nätter, helt oförglömlig, säger Derice Shumilov Susoho som inom kort börjar sin tjänst som förskollärare i Lidingö.

 

– Det har varit en lång och rolig resa under studierna. Nu har jag fått jobb som ekonomisk biståndshandläggare i Botkyrka kommun, säger Rema H Yousif.

 

Under högtiden stod Christopher Moriarty, Frida Bergquist och Alice Power, studenter vid kammarmusikprogrammet vid Musik- och operahögskolan vid MDH, för underhållningen. På plats fanns även rektor Paul Pettersson, akademichef Anna Letterstål, akademichef Pia Lindberg och alumnen Charles Colbér.