MDH nominerad till Årets marknadsförare

2013-02-26 | Student

För tionde året i rad arrangeras Guldstänksgalan i Västerås, och i kategorin ”Årets marknadsförare” är Mälardalens högskola nominerad.

Det är nu klart vilka som är nominerade till 2012 års utmärkelser Årets Företagare, Årets Nystartare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare och den för året nya kategorin Årets Exportföretag.

I kategorin ”Årets marknadsförare” är Mälardalens högskola nominerad med följande motivering:

”Trots minimal marknadsföringsbudget har Mälardalens högskola, utrustad med kämpaglöd, mod och kompetens, lyckats locka rekordmånga sökande till sina kurser och program. Viktigt, viktigt för Västerås som behöver dessa tiotusentals smarta studenter - både under och efter studietiden. Klart att Västerås/Eskilstuna blev Årets Studentstad 2012!”

Slutliga vinnarna tillkännages den 14 mars i Västerås Konserthus. Guldstänks Miljöpris och hedersutmärkelser från föreningen Jobba i Västerås samt Västerås Citysamverkan delas även ut under galan.

 

Om Guldstänk
Syftet med Guldstänk - eventet för det företagsamma Västerås - är dels att lyfta och premiera goda förebilder och ambassadörer för företagande, innovationer och marknadsföring i ett forum där representanter från näringsliv och det offentliga deltar och träffas, och dels att skapa en ”vi-anda” och stolthet hos företagen över att de är med och bidrar till Västerås utveckling och tillväxt. 

Våren 2004 var det premiär för Guldstänk och har därefter blivit ett årligt återkommande evenemang som de senaste åren har samlat över 900 deltagare.

I år genomförs Guldstänk för tionde året i rad.