MDH nominerad till Årets marknadsförare

2019-02-07 | Omvärld

I kväll offentliggjordes de nominerade till årets Guldstänk. MDH är nominerad i kategorin Årets marknadsförare.


– Vi är stolta och glada att vara nominerade. Det är ett kvitto på att vi jobbar effektivt med kommunikation som når ut, men också att vi har attraktiva utbildningar och forskning som skapar värde och nytta för samhället, säger Emma Sandsjö, kommunikationschef på MDH.

Priset delas ut till företag, person, organisation eller förening i Västerås som under 2018 visat exempel på framgångsrik och bred marknadsföring. Juryn motiverar MDH:s nominering:
 
”När det totala antalet sökande till landets högskolor minskar, går MDH mot strömmen och skapar intresse hos studenter både nationellt och internationellt. Totalt har man ökat antalet sökande med 11 procent, och förstahandssökande med hela 19 procent, jämfört med 2017. Samtidigt bygger man kännedom och lyfter våra lokala forskningsframgångar på den nationella arenan.”
 
Vinnarna som tillkännages på en gala den 14 mars i Västerås Konserthus, utses av en jury, men även allmänheten kan rösta via SMS fram till den 24 februari. Läs mer om hur du kan rösta.

Om Guldstänk

Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås och har sedan 2004 lyft fram och prisat bland annat förebilder för företagande, innovationer och marknadsföring. Årets marknadsförare utses av Marknadsföreningen i Västerås.