Text

Är du intresserade av ett område som har en koppling till vår bank?

Sparbanken Rekarne

Sparbanken Rekarne

Sparbanken Rekarne är en lokal bank som finns i Eskilstuna och Strängnäs kommuner.

  • En av bankens och många andra företags stora utmaningar är arbetet kring hållbarhet. Vi letar efter en modell som hjälper företag att analysera och kartlägga risker och fångar möjligheter med omställningen till en mer hållbar värld.
  • Vi funderar mycket på hur människor tänker och fattar beslut om sina pengar samt hur privatekonomin påverkar människors hälsa. Inom det här området tror vi att det finns många intressanta infallsvinklar att skriva om.
  • En annan fråga är att vårt nära samarbete med Swedbank. Det gör att ibland det svårt att särskilja oss två åt. Många kunder förstår inte skillnaden. Hur borde vi göra för att tydliggöra den skillnaden?

Men det vi kanske är mest intresserade av är om du har något område som intresserar dig och du tror att det finns en koppling till vår bank. Hör av dig så pratar vi ihop oss.

Vi tror också att det är viktigt att hitta samarbeten mellan olika vetenskaper och skulle tycka det vore jättespännande om du hittade ett samarbete med någon eller några från någon annan utbildning.

Kontakt:
Stefan Öhman
stefan.ohman@sparbankenrekarne
016-15 82 06

Mer om Sparbanken Rekarne och samarbetet med MDHlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Till toppen