Text

Om du har pluggat på MDH är du en alumn och du är alltid varmt välkommen tillbaka till högskolans värld. Det finns många fördelar med att fortsätta vara en del av MDH, även när du har pluggat klart. Välkommen tillbaka!

Alumni

Alumni

Om du har pluggat på MDH är du en alumn och du är alltid varmt välkommen tillbaka till högskolans värld. Det finns många fördelar med att fortsätta vara en del av MDH, även när du har pluggat klart. Välkommen tillbaka!

Grupp med studenter

Här är några exempel på alla de fördelar som finns med att fortsätta hålla kontakten med MDH som alumn:

  • Karriär- och kompetensutveckling. Även om du inte studerar längre, så kan du ändå ta del av ny kunskap och utvecklas inom ditt ämnesområde.

  • Gästföreläsningar och inspiration. Bli en viktig del av studenternas utbildning genom att berätta om dina erfarenheter och lärdomar från arbetslivet. Det kan handla om en gästföreläsning på våra introduktionsdagar för nya studenter, inslag i en kurs eller vid ett evenemang.

  • Evenemang och återträffar. Som alumn har du möjlighet att få inbjudningar till olika evenemang som MDH anordnar. Det kan bland annat handla om karriärutveckling, återträffar eller forskningsevenemang. Du kan även själv anordna ett event eller nätverk.
  • Bli mentor. Anmäl dig till MDH:s mentorprogram och hjälp någon av våra studenter med din erfarenhet. På köpet får du kunskaper om det senaste inom ditt arbetsområde och en chans att utveckla ditt ledarskap och kontaktnät.

Registrera dig som alumn

Registrera dig och välj hur du vill att MDH Alumni ska finnas där för dig. Du bestämmer själv vad du vill ta del av, så som magasin och nyhetsbrev, inbjudningar till evenemang och återträffar, eller information inom ditt program eller ämnesområde.

Du skapar ett konto genom att ange din e-post. Du kan även registrera dig med ditt LinkedIn-konto. Om du valt att skapa din alumnsida via ditt LinkedIn-konto så läser systemet automatiskt in din arbetslivserfarenhet. Om du inte valt att koppla din profil mot LinkedIn så går det bra att fylla i denna information manuellt.

Vill du uppdatera din information så fyller du bara i din e-post igen, och får återigen en länk att följa för att komma till din alumnsida. Är du registrerad genom ditt Linkedin-konto så klickar då bara på anslut med Linkedin, loggar in, och kommer sedan till din alumnsida.

 

Registrera dig som alumn

Fortsätt att hålla kontakten med MDH och registrera dig som alumn

Registrera dig

Hör av dig om vill veta mer

Hör av dig till alumni@mdh.se om du är intresserad av
vilka fördelar det finns med att engagare sig som alumn
eller om du har några frågor.