MDH-ambassadör

Som MDH-ambassadör är du högskolans ansikte utåt och är en viktig del i arbetet för att inspirera och rekrytera nya studenter.

 

Arbetet som MDH-ambassadör är ett socialt, flexibelt och meriterande jobb som förutsätter att du tycker om att ta kontakt och prata med människor. Du inspirerar till att plugga vidare genom berätta om högskolestudier och om hur livet är som student. Arbetet passar dig som tycker om att ta eget ansvar, är utåtriktad, lösningsfokuserad och kan samarbeta med olika typer av människor.

Inspirera och rekrytera nya studenter

Som ambassadör företräder du MDH i olika sammanhang; på events och mässor, vid besök på gymnasieskolor och andra miljöer där intresse för studier finns. När du jobbar som ambassadör arbetar du i en större eller mindre grupp beroende på uppdrag. Du berättar för målgruppen om hur det är att plugga på MDH, om dina studier och svarar på de frågor som kommer upp under de personliga mötena.

En bra start på resan mot drömjobbet

Att jobba som ambassadör är ett bra sätt för dig att knyta nya kontakter och ger dig även en bra merit på ditt CV. Många ambassadörer har fått jobberbjudanden efter sina studier tack vare kontakter och meriter de fått genom ambassadörsjobbet.

Arbetstid

Du jobbar främst under veckodagar, helguppdrag är mycket ovanliga. Vanligtvis åker två ambassadörer tillsammans på uppdrag över dagen.

Utbildning

Som representant för MDH och din utbildning, är du en förebild för dem du pratar med. Därför går MDH-ambassadörer en utbildning där du får lära dig mer om högskolan och våra utbildningar, lär dig presentationsteknik och får råd och tips om hur man ska agera ute på uppdrag.

För mer information, är du välkommen att kontakta

Dani Franjkovic, kommunikatör
E-post: danijela.franjkovic@mdh.se
Telefon: 021-10 73 34.