Karriärdag för lärare och förskollärare

Våren 2019 anordnar Mälardalens högskola karriärdagen för blivande lärare och förskollärare i Västerås. Du får då möjlighet att träffa och jämföra arbetsgivare inom både offentlig och privat sektor, och höra dem berätta om sin verksamhet och karriärmöjligheter. (Notera att vissa uppgifter kan komma att ändras.)

 

 

Tid:

Torsdag 5 mars, kl. 10.00-13.30 

Plats: Mälardalens högskola, Eskilstuna (detaljer kommer)
 

 

Karriärdagens upplägg och syfte

Karriärdagen arrangeras av Karriärtorget och Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL) för dig som studerar till lärare eller förskollärare. På plats kommer du att hitta representanter från bland annat kommunal och privat sektor som vill hitta sina framtida medarbetare, söker sommarjobbare eller bara visa att de finns. Längre ner på sidan kommer du att kunna se vilka som anmält sig när anmälningstiden gått ut.

Hela dagen kan du besöka och prata direkt med arbetsgivare på deras utställarplatser. Kanske vill du veta mer om karriärmöjligheter, löner och hur det är att leva och bo i deras upptagningsområde.

Dagen är inplanerad i schemat, så att alla ska kunna välja att delta, men undantag kan finnas. Är du ute på VFU kan du om du meddelar din handledare få räkna in tiden i ditt schema. Under karriärdagen måste du i så fall se till att få ett påskrivet intyg från arrangörerna.  

Här hittar du informationen för arbetsgivare

Anmälan ger mer information om dagen

Studenter som anmäler sig i förväg får en lista över anmälda utställare samt tips och frågeställningar skickade till sin mejl. (Vi vill förstås gärna att du anmäler dig så vi kan utvärdera dagen efteråt, och för att vi ska kunna se vilka studenter som faktiskt besöker dagen.)