Text

Du som läser din sista termin vid MDH är välkommen till Avslutningshögtid den 23 januari 2020 i Aula Collegium, Eskilstuna. Högtiden är högskolans tack till dig för din studietid. Du kan delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier och oavsett om du har läst program eller motsvarande fristående kurser.

Praktisk information om Avslutningshögtid

Praktisk information om Avslutningshögtid

FAQ om Avslutningshögtid

Digital ceremoni

Varför kan inte Avslutningshögtid arrangeras med restriktioner om att vi håller avstånd från varandra eller utifrån vilket program man går?

Högskolan har tagit ett beslut om att alla event i högskolans lokaler ställs in fram till den 30 juni 2021 för att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset.

Vad innebär en digital ceremoni?

Ceremonin sker digitalt, vilket betyder att du behöver ha tillgång till nätverk och dator, telefon eller surfplatta för att kunna ta del av ceremonin. Du som deltar kommer att få handlingen som vanligtvis delas ut av rektor under vår fysiska ceremoni hemskickad till din postadress. Observera att det inte är en formell handling eller ett examensbevis.

Läs mer om hur du ansöker om examensbevis.

Kommer min släkt och mina vänner kunna ta del av ceremonin?

Ja, du kommer att kunna ta del av ceremonin via en länk som du gärna får dela med dig av till dina nära och kära.


Anmälan

Var hittar jag länken till eventet?

Länken till eventet skickas ut med e-post till alla anmälda den 17 juni, dagen innan.

Varför har jag inte fått någon information om anmälan?

Inbjudan skickas per e-post till de studenter som läser sin sista termin vid något av våra program. Du som läser i snabbare takt eller har gått enskilda kurser motsvarande ett program finns inte listade på samma sätt som programstudenter, men du är självklart välkommen att anmäla dig.

Information om anmälan publiceras även i våra sociala medier samt på våra digitala skärmar i högskolans lokaler.

Vad är kraven för att man ska kunna anmäla sig till avslutningshögtiden?

De studenter som läser sin sista termin vid MDH är välkomna att anmäla sig till Avslutningshögtiden. Du kan delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier och oavsett om du har läst program eller motsvarande fristående kurser. Här kan du läsa mer om Avslutningshögtiden: https://www.mdh.se/student/avslutningshogtidlänk till annan webbplats

Vad exakt innebär det att "Jag godkänner att mitt för- och efternamn publiceras i samband med att ceremonin sänds på mdh.selänk till annan webbplats och att innehållet går att ladda ned."

Ditt för- och efternamn kommer att synas i eftertexten efter själva ceremonin som vi sänder från vår webbsida mdh.selänk till annan webbplats. Eftertexten ersätter den del på en fysisk ceremoni då ditt för och efternamn läses upp och du får ta emot ett kuvert på scenen. Denna eftertext ersätter detta och kuvertet skickas istället hem till dig dagarna innan.

Varför måste jag anmäla mig i förväg?

Alla studenter är välkomna till högtiden förutsatt att du anmäler dig i tid och att du har fått en bekräftelse på anmälan. Efter sista anmälningsdag finns det ingen möjlighet till efteranmälan.

Varför är det viktigt att jag kontrollerar mina uppgifter i anmälan?

Namnet kommer att anges på det dokument som du får under högtiden. Därför är det viktigt att namnet är rättstavat.

Varför är det viktigt att jag uppger en e-postadress som jag bevakar?

Vi kommer att skicka information om ceremonin till den e-postadress som du angett i anmälan. Därför är det viktigt att den e-postadress som anges bevakas kontinuerligt.

Vilket program ska jag ange om jag har läst enstaka kurser?

Välj det program som liknar alternativt motsvarar kursurvalet.

Vad gör jag om jag inte har fått någon bekräftelse?

E-postbekräftelsen är ett kvitto på att anmälan har blivit registrerad. Om du inte har fått någon bekräftelse vid ett första försök behöver du göra anmälan en gång till. Om du fortfarande inte får någon bekräftelse ska du mejla till event@mdh.se..


Förhinder

Vad gör jag om jag får förhinder?

Mejla snarast möjligt till event@mdh.se.


Mer information

Hittar du inte svaret på din fråga?
Mejla till event@mdh.se.

Till toppen