Text

Du som läser din sista termin vid MDH är välkommen till Avslutningshögtid den 23 januari 2020 i Aula Collegium, Eskilstuna. Högtiden är högskolans tack till dig för din studietid. Du kan delta även om du har kompletteringar kvar att göra i dina studier och oavsett om du har läst program eller motsvarande fristående kurser.


Praktisk information om Avslutningshögtid

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Avslutningshögtid.

Förändringar

Varför kan inte Avslutningshögtid arrangeras med restriktioner om att vi håller avstånd från varandra eller utifrån vilket program man går?

Högskolan har tagit ett beslut om att alla event i högskolans lokaler ställs in fram till den 15 augusti 2020 för att bidra till att minska smittspridningen av coronaviruset.


Digital ceremoni

Vad innebär en digital ceremoni?

Under den digitala ceremonin kommer du att få ta del av tal från rektor, alumn och akademichefer. Ceremonin sker digitalt, vilket betyder att du behöver ha tillgång till nätverk och dator, telefon eller surfplatta för att kunna ta del av ceremonin. Du som väljer att delta vid vår digitala ceremoni kommer att få handlingen som vanligtvis delas ut av rektor under vår fysiska ceremoni hemskickad till din postadress till den 17 juni 2020. Observera att det inte är en formell handling eller ett examensbevis.

Kommer min släkt och mina vänner kunna ta del av ceremonin?

Ja, du kommer att kunna ta del av ceremonin via en länk som du gärna får dela med dig av till dina nära och kära.


Ceremonier i januari 2021

Finns det garantier för att Avslutningshögtid arrangeras på campus i januari?

Nej, utifrån rådande omständigheter finns det inga garantier för att vi kommer att kunna arrangera Avslutningshögtid på campus. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och hoppas självklart på att läget ser annorlunda ut i januari.

Avslutningshögtid

Tillbaka till Avslutningshögtid.

Läs mer

 

Mer information

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta avslutningshogtid@mdh.se