Mälardalen university logotype print
Mälardalens högskolas logotyp
Mälardalens Högskola Logga

Text

Den 25 oktober lanserar vi den digitala Exjobbssidan där ni kan profilera er verksamhet och bjuda in studenterna till dialog om exjobb.

Exjobbsdagar - för företag

Exjobbsdagar 2021

25 oktober - 31 december

Exjobbsdagar 2021

Den 25 oktober lanserar vi den digitala Exjobbssidan där ni kan profilera er verksamhet och bjuda in studenterna till dialog om exjobb. Anmäl er idag!

Fördelar med att låta en student genomföra exjobb i er verksamhet:

  • Ni får värdefull kunskap och studenten blir bättre rustad för arbetslivet.
  • En student med färsk forskningsbaserad kunskap kan ofta komma med nya sätt att se på ett problem eller en frågeställning.
  • Studenten är van vid att ta initiativ, arbeta självständigt och kritiskt granska information.
  • Studenten är en presumtiv medarbetare. Att ha en exjobbare är ett bra sätt att marknadsföra sin verksamhet i rekryterande syfte.

Exjobben kommer att marknadsföras till alla våra drygt 20 000 studenter. Varje anmäld verksamhet får en egen webbsida som kommer var tillgänglig till och med den 31 december 2021.

En beskrivning av er verksamhet och exjobbet skickas till karriartorget@mdh.se senast den 8 oktober - mer information om detta följer efter anmälan. Först till kvarn gäller för vår digitala matchmaking kick-off den 25 oktober, så anmäl er snarast eller senast den 8 oktober!

Här kan ni läsa mer om exjobb.


Nytt för i år - matchmaking

Den 25 oktober anordnar vi en digital kick-off med matchmaking där företag får möjlighet att presentera sin verksamhet och möta studenter via Zoom.

På grund av stort intresse för vår digitala kick-off är eventet nu fullsatt. Anmälan för företag att delta i Zoom-eventet den 25 oktober är stängd.


Anmäl din verksamhet

Anmäl er för möjlighet att marknadsföra era exjobb till våra studenter på vår webb mellan den 25 oktober och 31 december.

Anmälan

Mer information

Vill du veta mer om hur högskolan kan hjälpa till att lösa ditt problem?

Kontakta karriartorget@mdh.se.

Till toppen