Programkatalog nominerad till designpris

2012-09-10 | Student

Högskolans programkatalog är nominerad i tävlingen Svenska Designpriset – för andra året i rad! Programkatalogen är nominerad i kategorin ”Information Print”.

-För oss är detta mer än en designtävling, och att katalogen är nominerad för andra året i rad visar att vi är på rätt spår. MDH ska fortsätta göra trycksaker som lockar till läsning tack vare en snygg grafisk form, ett synligt budskap, ett informativt innehåll och en god målgruppsanpassning, säger Sara Seltborg, informationschef.

Varje år tar MDH fram en programkatalog för att visa vilka utbildningar högskolan erbjuder och berätta om högskolans verksamhet. I år har katalogen hämtat inspiration från utformningen av ett pass.

I katalogen träder ett antal alumner fram för att berätta om hur deras resa startade på Mälardalens högskola och var de arbetar idag. I arbetet med katalogen har MDH ett samarbete med reklambyrån Kärnhuset.
– Redan nu arbetar vi med nästa års katalog, och nomineringen till tävlingen sporrar oss att göra nästa programkatalog ännu bättre, säger Anna Pettersson, projektledare för katalogen.

Om Svenska Designpriset
Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation och ska ge alla som arbetar med grafisk design möjlighet att delta. Tävlingen är indelad i olika kategorier, sammanlagt är det tjugo olika tävlingskategorier samt Juryns pris och Årets Våghals. Läs mer på www.designpriset.se