Vill du vara en del av det här gänget?

2016-06-03 | Student

I det Volvo-sponsrade jätteprojektet MDH Solar Team utvecklar ett gäng MDH-studenter en solcellsbil som ska tävla mot liknande fordon från hela världen i World Solar Challenge 2017. Tävlingen går ut på att så fort som möjligt ta sig 300 mil tvärs över Australien. Vill du hjälpa till? Nu söker projektet fler medlemmar.

 

MDH Solar Team är ett projekt som startade på civilingenjörsprogrammet i produktion och produktdesign men som idag engagerar studenter från olika program på hela MDH. De driver arbetet självständigt, såväl under skoltid inom olika kurser, som utanför på fritiden. Inom projektet finns undergrupperingar som jobbar med olika delar av bilens utveckling, samt med ledning, marknadsföring och kommunikation. Nu undrar man om fler MDH-studenter vill vara med på resan.

– Det här är ett väldigt stort projekt som kräver olika kompetenser, och vi är säkra på att det finns studenter på andra program som skulle kunna tillföra massor. Dessutom är det väldigt roligt att samarbeta över programgränserna och lära av varandra. Vi välkomnar alla som är intresserade att höra av sig till oss för mer information, säger Evelina Edström, PR-ansvarig på MDH Solar Team.

Projektgruppen nås på solarteam@mdh.se

Läs mer här (artikel).

Till projektets hemsida.