Uppskattad kväll med årets alumn

2018-10-12 | Student På campus

– Våga tro på dig själv och ditt varumärke. Det är du som avgör om du ska lyckas.
Det säger Rupa Thakrar Bagoon, årets alumn vid MDH. Tillsammans med Mikael Ekström, docent i robotik, föreläste hon under onsdagen för studenter, medarbetare och alumner i Västerås.

Kvällen inleddes av Mikael Ekström, docent i robotik, som presenterade sin forskning om framtidens autonoma sophantering. Därefter höll årets alumn, Rupa Thakrar Bagoon en inspirerande föreläsning om sin resa från internationella marknadsföringsprogrammet vid MDH till sin karriär som projektledare vid Business Sweden i Sydafrika.
– Våga misslyckas. Var ödmjuk och lär av andra. Du kan aldrig åstadkomma något själv, utan det är alltid teamwork som gäller. Fokusera på studierna men se också till att njuta av studietiden och skapa positiva minnen och vänner för livet. De fyra åren jag studerade vid MDH är en stor del av min personliga utveckling. Jag är så glad att jag valde just MDH, sade Rupa Thakrar Bagoon.
 
Flera alumner, tidigare studenter, fanns på plats i publiken tillsammans med studenter och medarbetare vid MDH. Det blev många frågor och tankar innan kvällen avslutades med mingel.
 
Är du tidigare student vid MDH och vill få möjlighet att komma på framtida föreläsningar och evenemang? Anmäl dig då till vårt alumnnätverk.