Stor satsning på studentrekrytering inför sista ansökningsdag

2015-04-02 | Utbildning

Studentrekryteringskampanjen inför sista ansökningsdag den 15 april pågår för fullt. Just nu syns MDH på olika sätt i bland annat lokaltrafiken i Eskilstuna, Västerås och i Stockholm.

Den 15 april är sista ansökningsdag inför höstterminen 2015. MDH:s studentrekryteringskampanj pågår just nu för fullt och högskolans syns runt om på campusorterna och i länen runtomkring genom bland annat reklamutskick, You Tube, annonser i tidningar och digitalt och lokaltrafik.

På MDH:s Facebooksida är det full aktivitet och under den senaste tiden har kampanjen haft cirka 1,5 miljoner visningar för utvalda målgrupper.

Inom studentrekryteringen jobbar även studentambassadörer med att besöka gymnasieskolor och berättar om högskolans utbud och hur det är att plugga här.

– Hittills har våra studentambassadörer genomfört cirka 55 besök. De är verkligen viktiga i studentrekryteringen i och med att de möter våra presumtiva studenter ansikte mot ansikte, vilket alltid är det bästa sättet att kommunicera, säger Marie Bigander, kommunikatör med ansvar för studentrekrytering.