Marknadsföringsstudenter knyter värdefulla kontakter för framtiden

2018-04-16 | På campus Student Utbildning

20 april arrangeras den årliga IMF-dagen. En chans för befintliga studenter inom internationella marknadsföringsprogrammet att få inspiration om möjliga yrkesroller och knyta värdefulla kontakter inför framtiden.

IMF-dagen riktar sig till alla befintliga studenter och före detta studenter, alumner. Inbjudna är också Marknadsföreningen, representanter från näringslivet och externa föreläsare.

Projektledare för årets arrangemang är Filippa Brunnberg Denkert, som läser andra året på IMF samt Elin Andersson som går sitt första år.

– Vi kommer att hålla till i Länken på MDH i Västerås. Där kommer det att finnas ett montertorg där besökarna får chans att träffa företag som ställer ut under dagen. Vi kommer också att arrangera ett antal inspirationsföreläsningar i sal Alfa, berättar Filippa och Elin.

Projektledarna anser att dagen är ett gyllene tillfälle att nätverka med näringslivet, inspireras av föreläsarna och få värdefulla tips av tidigare studenter. Att det dessutom är utvecklande för dem själva att jobba med arrangemanget, ser de som en bonus.

– Jag har tidigare jobbat i projektgruppen för IMF-dagen och tyckte att det var superkul, säger Flippa.
– Jag går en kurs i projektledning just nu så det känns väldigt aktuellt för mig, tillägger Elin.

Programmet för dagen

Tid

Aktivitet

Plats

9.15

Frukost

Länken

9.30

Välkomna och info

Alfa

9.45

Anton Wallmark föreläser

Alfa

10.30

fika + montertorg

Länken

10.45

Lee Wermelin föreläser

Alfa

11.45

Lunch + montertorg

Länken

12.45

Marcus Lagerman föreläser

Alfa

13.30

fika + montertorg

Länken

14.00

Oscar Alm föreläser

Alfa

15.00

fika + montertorg

Länken

15.10

Cecilia Cedervall föreläser

Alfa

19.00

Kvällsaktivitet

Varda

Mer information om föreläsarna

  • Anton Wallmark jobbar idag som Business Controller på H&Ms huvudkontor i Stockholm. Han var tidigare ordförande för IMF-föreningen och även medgrundare till IMF-dagen! Han kommer föreläsa om sin tid efter studierna och om hur han har tagit sina val ute i arbetslivet.
  • Lee Wermelin, är en engagerad och nätverkad Civilekonom, med bakgrund inom försäljning och ledarskap i organisationer som Accenture och Cordial.  Ordförande i Civilekonomernas Riksförbund och grundare av ett ideellt initiativ som visar att integration genom arbetstillfällen åt de som har svårast att etablera sig i Sverige faktiskt fungerar.
  • Marcus Lagerman arbetar idag som inköpschef på Thernlunds i Stockholm och är tidigare IMF-student. Han kommer föreläsa om sin tid efter studierna och ge oss tips på några grundstenar att fokusera på för att nå sina mål.
  • Oskar Alm arbetar som seminarie och utbildningsansvarig på Mediamind AB. Med över 13 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Under detta seminarium kommer du lära dig mer om de olika digitala kanalerna och hur de samspelar. Vilka fallgropar finns det och vilka sätt är bättre än andra.
  • Cecilia Cedervall har en karriär som journalist och senare PR-konsult på reklambyrån Care of Haus bakom sig, och är idag kommunikationsstrateg inom Västerås stad. Cecilias kommer att föreläsa om hur hon tagit sig fram i sin karriär och om sin syn på marknadsföring, hur den förändrats i och med byten av yrke och branscher. Hur man ser på, och jobbar med, marknadsföring idag.

Mer information om internationella marknadsföringsprogrammet.