Inspirationsdag för marknadsföringsstudenter på MDH

2017-04-24 | Student Utbildning Alumni På campus

I dagarna arrangerades den årliga IMF-dagen. En chans för befintliga studenter från internationella marknadsföringsprogrammet att träffa företag, knyta kontakter och få inspiration till vad som skulle kunna bli ett framtida yrke.

 

Under dagen gästades MDH av ett antal företag som fanns representerade på ett montertorg. Dagen till ära hade man även bjudit in fyra olika föreläsare:
 

  • Beata Wickbom som sägs vara av Sveriges högst ansedda experter inom digitalisering och innovation. Hon blev nominerad till årets talare och moderator 2016 och har jobbat med digital affärsutveckling och kommunikation sedan 1995.
  • Åsa Öberg är alumn, före detta student, från internationella marknadsföringsprogrammet och gick ut 1999. Idag är hon doktor i innovation och design vid MDH.
  • Johan Rudh gick ut internationella marknadsföringsprogrammet 1993 och har en hel del tips och tankar kring jobb, karriär, B2B-marknadsföring och egenföretagande som han gärna delar med sig av.
  • Peter Bäcklund är även han alumn från MDH, och gick ut 1978 från Högskolan Eskilstuna Västerås som det hette då. Han har idag arbetat 30 år på Nynas där han haft olika roller och kan dela med sig av sina erfarenheter inom marknadsföring, affärsutveckling och ledarskap.

Martina Algurén är tillsammans med Josefine Karlsson och Ellinor Hammar projektledare för årets IMF-dag, som enligt tradition arrangeras av studenter från internationella marknadsföringsprogrammet.

– Det här är en värdefull chans för alla studenter att träffa företagsrepresentanter och samtidigt få tips och inspiration kring vad man skulle kunna jobba med i framtiden, säger hon.

Mer information om internationella marknadsföringsprogrammet.