Få svar på dina frågor om att plugga utomlands

2019-01-14 | Student

Kom till länken i Västerås och träffa studentambassadörerna Olivia Olofsson och Kabir Qurbanov som själva har pluggat utomlands. På plats finns även internationella koordinatorer.

Den 24 januari stänger ansökan för utlandsstudier. Har du frågor om hur det är att plugga utomlands ska du komma till länken på MDH i Västerås för att träffa studentambassadörer som tillsammans med en internationell koordinator svarar på alla dina frågor gällande utbytesstudier.

Följande datum finns studentambassadörer och internationella koordinatorer på plats i länken Västerås:

  • Tisdag 15 januari kl. 12.00 -13.00
  • Torsdag 17 januari kl. 12.00 -13.00
  • Tisdag 22 januari kl. 12.00 -13.00
  • Torsdag 24 januari kl. 12.00 -13.00

Olivia Olofsson läser internationella marknadsföringsprogrammet på EST och har under höstterminen 2018 studerat i Österrike på Vorarlberg University of Applied Sciences.

Kabir Qurbanov läser civilingenjörsprogrammet i energisystem på EST och har varit på utbyte två gånger, under vårterminen 2017 var han i China och studerade vid The Hong Kong Polytechnic University under höstterminen 2017 var han i Mexico och läste vid Monterrey Institute of Technology and Higher Education.

Att studera en period utomlands är en fantastisk möjlighet att för dig som student öka din förståelse för andra länders kulturer och språk samtidigt som du provar på en ny akademisk miljö. Som student vid MDH finns det möjligheter att plugga utomlands i en termin inom ramen för din utbildning.

Läs mer om utlandsstudier här