Alumner höll tal under avslutningshögtid

2016-01-29 | Alumni

Den 21-22 januari anordnade MDH en avslutningshögtid för de studenter som tog sin examen under perioden mars till oktober samt de som gick sin sista termin under hösten 2015. Under högtidliga former gratulerades omkring 200 glada och förväntansfulla studenter.

Avslutningshögtiden hölls vid tre tillfällen på Aula Collegium i Eskilstuna och vikarierande rektor Paul Pettersson talade till studenterna och delade ut diplom som tack för deras studietid.

Under högtiden bjöd kammarmusikstudenterna Susanne Francett, Sanna Johansson tillsammans med Staffan Sandström, avdelningschef för kammarmusikprogrammet, på vacker sång och musik.

Alumnerna Victoria Stridh, Malin Westöö och Monika Holmqvist var på plats och höll inspirerande tal om sina erfarenheter och lärdomar från studietiden och i yrkeslivet. De uppmuntrade studenterna att ta vara på deras kontakter, tro på sig själva och våga sätta mål.

De tre alumnerna har studerat på informationsdesignprogrammet med inriktning rumslig gestaltning. Idag driver Victoria och Malin företaget Studio Roomies och Monika Holmqvist driver företaget Coco Form.