Nya skrivare för högskolans studenter

2010-04-21 | Student

Från nästa vecka (vecka 17) införs ett gemensamt utskrifts- och kopieringssystem för högskolans studenter. I Eskilstuna är skrivarna redan införda och nu har turen kommit till Västerås.

De nya skrivarna har en så kallad ”FollowPrint”kö som gör att inga utskrifter levereras förrän användaren går till valfri skrivare och identifierar sig med sitt MDH-kort utrustat med ett chip. Från och med i måndags kan studenterna hämta ut sina chip i Infocenter Västerås, entréplan.

Det nya systemet kommer kunna börja användas i Västerås från och med den 26 april. Det gamla utskriftssystemet kommer att stängas av helt på måndag 26 april.

Under helgen 24-25 april är endast två skrivare och en kopiator igång i Västerås. En av kopiatorerna i kopieringsrummet samt en skrivare utanför U2-006 "S-u2-006" och en i Biblioteket "s-bib-plan2" kommer att finnas kvar till 17 maj. Studenterna har därmed möjlighet att använda upp sina PAS-pengar. OBS! Från den 26 april går det inte att fylla PAS-pengar längre.

Helpdesk kommer att vara på plats vid datasalarna plan 1, 2 och 3 den 26-29 april. Studenterna kommer att ha möjlighet till "komigång-hjälp" och få support på plats mellan klockan 08.00 – 16.00.

Här hittar du mer information och länkar till komigång-guider