Välkommen till Årets idéfest på Idélab

Konferenser och evenemang

Datum: 2019-05-09
Tid: 14.30
Plats: Idélab, Smedjegatan 37, Eskilstuna

Välkomna till Årets Idéfest på Idélab i Eskilstuna den 9 maj. Under kvällen kommer bland vinnaren av Årets idétävling att presenteras samt andra framgångsrika entreprenörer att uppmärksammas. Festen gästas bland annat av Svante Randlert, en av Europas mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Anmäl dig till festen senast 23 april.

Idéfesten ger dig möjligheten att knyta viktiga och bra kontakter med drivna personer från Mälardalen, inspireras och främst av allt, ha roligt tillsammans.

Vill du bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon? Då ska du lyssna på Svante Randlert  som delar med sig av sina knep för hur du blir en drömarbetsgivare. Svante arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdast kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de två senaste åren.

Vi utser vinnaren av Årets Idétävling, som får 40 000 kr i förstudiemedel från Almi Stockholm Sörmland. Vi prisar våra klienter på Idélab som visat stor framgång det senaste året, som tillges 10 000 kr var från Britta och Otto Larssons minnesfond för att fortsätta utveckla sina företag.

Kom och blicka in i Idélabs magiska värld som vi lever i på Mälardalens högskola, där framtidens arbetsplatser skapas. Ta tillfället i akt att lära känna framtidens entreprenörer och se hur just ni kan samarbeta tillsammans.

Eventet är kostnadsfritt, men vi tar en no-show avgift på 450 kr.

Sista anmälningsdag är 23 april.

Anmäl dig här

Program

14:30 Registrering och kaffe

15:00 Start på scen

15:25 Rektor Paul Pettersson & verksamhetsledare Madeleine Pilstrand

16:00 Svante Randlert – Drömarbetsgivare

17:05 Magiduell

17:30 Mingelpaus med mat från Solskinets catering

18:15 Prisutdelning

19:00 Avslutning och mingel

20:00 Dörrarna stängs

 

Mer information

För mer information, kontakta Idelab.