Lärare 2019: studenter från lärarprogrammen presenterar sina examensarbeten

Konferenser och evenemang

Datum: 2019-06-14
Tid: 10.15 - 13.00
Plats: sal Raspen, MDH Eskilstuna

Varje termin skrivs ett antal examensarbeten inom ramen för MDH:s lärarprogram. Som student bidrar du med ny och viktig kunskap, men resultatet av ditt arbete når sällan ut till en större publik. Det vill vi ändra på! Därför bjuder vi in verksamma inom förskola och skola samt lärarstudenter till ett tillfälle för forskning, utbildning och yrkesliv får mötas.

Lärare 2019 riktar sig till dig som studerar på något av MDH:s lärarprogram eller precis avslutat dina studier för att presentera din forskning för verksamma lärare i regionen samt lärarstudenter och lärare vid MDH. Du kan även delta som besökare.

Vill du presentera din uppsats? Anmäl dig som presentatör via vårt formulär senast den 17 maj. Presentationen ska vara kort – max 10 minuter – med fokus på ditt resultat. Alla studenter som presenterar bjuds på lunch efteråt. Vi kommer att ordna ett förberedande möte den 10 juni där alla presentatörer får tips och råd inför konferensen. Vi har plats för 21 presentationer, så vänta inte för länge med anmälan!

Alla studenter på programmen är också varmt välkomna att delta på konferensen som besökare, även utan presentationer. Anmäl dig som besökare via vårt formulär senast den 31 maj.

 

Program

10.15 – Välkommen
Prorektor Peter Gustafsson, Mälardalens högskola.
10.30 – Keynote
Universitetslektor Olcay Sert, Classroom Interaction and Teacher Development.
11.00 – Fika
Mälardalens högskola bjuder på fika.
11.15 – Studentpresentationer
Detaljerat program skickas ut i början av juni.
13.00 – Avslutning

Kontaktperson: Elisabeth Wulff-Sahlén,  elisabeth.wulff-sahlen@mdh.se.