Text

  • Studieort Digitalt
Datum
  • 2021-09-07

Industry Day 2021

Logga Industry Day
  • Studieort Digitalt
Datum
  • 2021-09-07

Industry Day 2021

Den 7 september 2021 organiserar MDH:s centrumbildning Automation Region en digital Industry Day. Under dagen samlas representanter från industrin och akademin för att utforska transformativa trender som påverkar industrin. Välkommen!

För att forskningen ska komma till nytta måste akademin och industrin mötas. Industry Day – som i år utgör Automation Summit – ingår i den internationella konferensen International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation (ETFA), som arrangeras av Mälardalens högskola den 7-10 september. Konferensen har fokus på industrinära teknikutveckling inom automation.

Temat för Industry Day den 7 september är From innovation to transformation.

Visionen med dagen är att industriföretagen ska ges möjlighet att presentera sina behov och utmaningar medan forskarna visar vilka lösningar som finns tillgängliga och vad som är på gång. Sedan går den fortsatta konferensen mer på djupet inom områden som datakommunikation, inbyggda system, reglerteknik, AI, smarta sensorer och komplexa system.

 

Industry Day

Läs mer om dagen, inbjudna talare och anmäl dig!

Läs mer
  • Datum 2021-06-18
  • Artikeltyp Aktuellt

Uppsnack inför Automation Summit

Nu kan du se båda avsnitten av en talkshow där Automation Region förbereder sig för Industry Day tillsammans med sina medlemsföretag.

om Uppsnack inför Automation Summit
Till toppen