Mälardalen university logotype print

Text

  • Studieort Zoom Webinar
Datum
  • 2021-10-15 08:30–12:00

Hur arbetar vi tillsammans för att digitalisera inom förskola och skola?

Välkommen till ett webbinarium med fokus på samverkan kring digitalisering i förskola och skola. Du får ta del av hur vi i Sörmland och Västmanland arbetar i nätverk tillsammans med akademin för kollegialt lärande och utveckling inom förskola och skola avseende digitalisering. 

Representanter från nätverket berättar om några av de aktuella utvecklingsarbeten som pågår i kommunerna och en kort översikt gällande de forskningsprojekt som pågår på Mälardalens högskola ges också.

  • Sala kommun berättar hur IT-pedagoger och skolbibliotek tillsammans arbetar för att stärka den adekvata digitala kompetensen i grundskolan.
  • Västerås stad berättar om TUIS – Ett projekt som bidrar till ökad tillgänglighet för likvärdig utbildning inom särskild utbildning för vuxna.
  • Eskilstuna kommun berättar om Inclubit 360 som bidrar till att öka inkludering genom virtual reality.

Under webbinariet finns möjlighet att ställa frågor i chatten.

Anmälan är öppen mellan 1 september - 12 oktober via länken nedan.

Ett mer detaljerat program samt länken till webbinariet delges efter anmälan. Webbinariet är gratis.

Webbinariet är en av de aktiviteter som anordnas i samband med den årliga nationella temadagen Digitalidag Länk till annan webbplats.. Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL) är i samarbete med regionerna Sörmland och Västmanland arrangörer av aktiviteten.

Anmäl dig till detta evenemang

Det finns ett begränsat antal platser.

Till anmälan

Kontaktinformation

Till toppen