Mälardalen university logotype print

Text

  • Studieort Online via Zoom
Datum
  • 2021-10-26 09:30–15:30
  • 2021-10-27 09:30–15:30

FoU-konferens med fokus på digitalisering i förskolan eller skolan

Välkommen till två framåtblickande och reflekterande dagar med fokus på digitalisering i förskolan eller skolan.
Forskare i FoU-programmet ”Lärarprofessionen i framtidens förskola och skola” med fokus på digitalisering presenterar preliminära forsknings- och skolutvecklingsresultat.

Det kommer att bjudas på flera parallella föreläsningar under dessa två dagar.

FoU konferens 26 och 27 oktober

FoU konferens 26 och 27 oktober

I oktober är det dags för forskare, lärarutbildare, lärarstudenter, rektorer och lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem och skola samt andra personer med intresse för praktiknära forskning och skolutveckling att mötas under utvecklande dagar.

Forskare i FoU-programmet ”Lärarprofessionen i framtidens förskola och skola” med fokus på digitalisering presenterar preliminära forsknings- och skolutvecklingsresultat. Dagarna kommer att ha fokus på användningen av digitala verktyg i undervisningen, lärares ledarskap och digital kompetens inför framtiden, praktiknära forskning och skolutveckling i samproduktion. Du får ta del av presentationer, delta i seminarier, ställa frågor och dela med dig av erfarenheter. Du är välkommen att delta båda dagarna, en dag eller delar av en dag.

Programmet är detsamma både dag 26 oktober och 27 oktober med flera parallella föreläsningar att välja mellan. Konferensen är kostnadsfri. Målgrupp: forskare, lärarutbildare, lärarstudenter, rektorer och lärare i förskola, förskoleklass, fritidshem och skola samt andra personer med intresse för praktiknära forskning.


Mer information och anmälan

Läs mer och anmäl dig här

Kontaktinformation

Till toppen