Mälardalen university logotype print

Text

  • Studieort Digitalt via Zoom
Datum
  • 2021-11-09 09:00–16:00
  • 2021-11-10 09:00–16:00

Hållbarhets­dagarna 2021

- så kan dina studier bidra till en hållbar värld

För första gången håller MDH två tvärvetenskapliga dagar tillsammans med alla fyra akademier, där aktivism, konst och vetenskap möts. Oavsett vad du studerar, missa inte detta!

Efter dina studier kommer du arbeta i en värld som ställer höga krav på nya förmågor och egenskaper. Du kommer behöva hantera komplicerade situationer där ekologiska, sociala, etiska och ekonomiska perspektiv samspelar och konkurrerar.

- Vi hoppas att hållbarhetsdagarna ska inspirera dig till att utveckla din nyfikenhet, ditt kritiska tänkande och den kreativitet som krävs för att du ska kunna verka för en hållbar framtid, säger Silvia Bruzzone, lektor vid MDH och av projektledarna för hållbarhetsdagarna.

9-10 november - om dagarna

Hållbarhetsdagarna hålls online på engelska och består av tre delar.  

Del 1: 09.00 - 12.00
Hur kan du som student utnyttja dina kunskaper för att bidra till en hållbar framtid? Under första delen av dagarna bjuder vi in nationella och internationella gäster som exemplifierar hur de genom arkitektur och illustrationer till handlingsplaner och projekt kan ta uti med nutidens utmaningar. Oavsett vad du studerar kan du här inspireras av metoder som talarna använder sig av, allt för att bidra till en hållbar framtid.
Del 1 livestreamas och är på engelska.

Del 2: 13.15 - 14.00
En interaktiv del som sker via Zoom och som endast finns tillgänglig för våra förstaårsstudenter. Information om program kommer att uppdateras framöver.

Del 3: 14.00
Hur dagen fortsätter beror på vilken akademi och vilket program du studerar.


Till toppen