Text

  • Studieort MDH Västerås
Datum
  • 2021-03-11 10:00–13:00

Inställt! Karriärdagen för lärare och förskollärare 2021 - student

MDH och Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL) bjuder in till en karriärdag för lärare och förskollärare. Ta chansen att knyta värdefulla kontakter.


Karriärdagen arrangeras av Karriärtorget och Mälardalens kompetenscentrum för lärande (MKL) för dig som studerar till lärare eller förskollärare. På plats kommer du att hitta representanter från bland annat kommunal och privat sektor som vill hitta sina framtida medarbetare, söker sommarjobbare eller bara visa att de finns. Längre ner på sidan kommer du att kunna se vilka som anmält sig när anmälningstiden gått ut.

Hela dagen kan du besöka och prata direkt med arbetsgivare på deras utställarplatser. Kanske vill du veta mer om karriärmöjligheter, löner och hur det är att leva och bo i deras upptagningsområde.

Dagen är inplanerad i schemat, så att alla ska kunna välja att delta, men undantag kan finnas. Är du ute på VFU kan du om du meddelar din handledare få räkna in tiden i ditt schema. Under karriärdagen måste du i så fall se till att få ett påskrivet intyg från arrangörerna.

Anmälan

Anmälan öppnar i december 2020.

Karriärtorget

MDH arrangerar en mängd evenemang där du som student har chansen att få in en fot på arbetsmarknaden, redan under studietiden. Kanske kommer du under något av dessa tillfällen att träffa din framtida arbetsgivare?

Läs mer

Arbetsgivare?

Gå till sidan för arbetsgivare

Karriärdagen för lärare och förskollärare
Till toppen