Text

  • Studieort MDH Eskilstuna
Datum
  • 2021-02-04 10:00–14:00

Inställt! Karriärdagen för sjuksköterskor 2021 - student

Karriärdagen för sjuksköterskor anordnas varje år för att du som studerar till sjuksköterska, specialistsköterska eller är alumn vid MDH ska få mer kunskap om din arbetsmarknad.

Studenter och arbetsgivare pratade under karriärdagen 2019 i Eskilstuna

Studenterna Alexander Campos och John Ramström pratade med Kriminalvårdens Marie Bager under karriärdagen 2019

Karriärdagen anordnas av Karriärtorget i samarbete med Akademin för hälsa, vård och välfärd/Sjuksköterskeprogrammen, och den riktar sig till dig som är sjuksköterskestudent i både grundutbildning och specialistutbildning vid MDH.

Det spelar ingen roll vilken ort du studerar på och om du läser din första termin eller snart har din examen. MDHs sjuksköterskealumner (tidigare sköterskestudenter) erbjuds numer också att delta under dagen.

Under dagen möter du representanter från landsting/regioner, kommun och privat sektor som vill hitta sina framtida sjuksköterskor, erbjuda sommarvikariat, extrajobb under utbildningen eller bara visa att de finns.

Ta chansen att träffa arbetsgivare och prata direkt med dem på deras utställarplatser. Kanske vill du veta vilka jobb som finns, hur det är att leva och bo i deras upptagningsområde, löner och om de erbjuder några förmåner eller utvecklingsmöjligheter.

Dagen är inplanerad i schemat, så att alla ska få möjlighet att delta. Undantag kan finnas, till exempel om du är ute på VFU - då måste du själv komma överens med din handledare/VFU om karriärdagen ska planeras in i ditt arbetsschema. Vid besöket måste du sedan hämta ett signerat intyg som bevis på att du deltagit under karriärdagen vid MDH.

Anmälan

Anmälan öppnar under december 2020.

Karriärtorget

MDH arrangerar en mängd evenemang där du som student har chansen att få in en fot på arbetsmarknaden, redan under studietiden. Kanske kommer du under något av dessa tillfällen att träffa din framtida arbetsgivare?

Läs mer

Arbetsgivare?

Gå till sidan för arbetsgivare

Karriärdagen för sjuksköterskor

Anmäl dig till detta evenemang

Till anmälan
Till toppen