Text

  • Studieort Campus Eskilstuna
Datum
  • 2021-12-06 00:00 – 2021-12-10 00:00

Samhällskontraktets Framtidsarena

Vi behöver gå från att hantera ohälsa till att skapa hälsa på bred front i samhället. För att vården och omsorgen ska kunna erbjuda hög kvalitet, vara fortsatt effektiv och kunna möta både den demografiska utvecklingen och invånarnas framtida behov krävs en omställning i hela vårdkedjan.

Kom, delta och gör skillnad! Vi ses på Campus Eskilstuna den 6–10 december.

Vi tror att vi tillsammans, med kreativa arbetssätt, nya kunskapar och olika perspektiv kan hitta och utforska smarta och långsiktiga lösningar. Därför bjuder Samhällskontraktet in till en fullspäckad vecka under temat: Livslång hälsa och välbefinnande i Eskilstuna.

Framtidsarenan ger oss unika möjligheter att tänka stora tankar, testa nya idéer och på så sätt bidra till ett samhälle där alla kan växa och må bra genom hela livet. Veckan består av ett öppet program där du själv väljer vilka delar som du vill vara med på. Om du inte har möjlighet att delta på plats så kan du ta del av vissa programpunkter genom vår livesändning.

Varmt välkommen att lyssna på inspirerande föreläsningar, delta i kreativa workshops och dela dina tankar och idéer. Kom, delta och gör skillnad - Tillsammans löser vi framtidens samhällsutmaningar!

Om Samhällskontraktet

Samhällskontraktet är en unik samverkansarena där forskare, offentlig sektor, näringsliv, civilsamhälle och invånare möts för att tillsammans hitta lösningar på komplexa frågor.

 

Läs om programmet och boka din plats här

Läs mer och boka din plats här

Kontaktinformation

Till toppen