Mälardalens högskolas logotyp

Text

  • Studieort Webbseminarium
Datum
  • 2020-11-20 12:30–13:15

Utveckling vid inbromsning

I en tid då mycket ställts på ända vad det gäller att arbeta, mötas och utveckla produkter, tjänster och organisera oss. Hur kan då en designprocess med olika metoder bidra till att se nya vägar?

I detta webbinarium får vi ta del av en designforskares reflektioner och idéer runt interaktionsdesign samt tillsammans diskutera design som möjlig metod och stöd för företagsutveckling.Föreläsare är Helena Tobiasson, forskare och lärare i interaktionsdesign vid MDH och ansvarig för det nya kandidatprogrammet i interaktionsdesign.

Webbinariet arrangeras av Tillväxtmotorn, Mälardalens Högskolas ledarskapsprogram, i samverkan med Sörmlandskontraktet - ett samarbete mellan Eskilstuna kommun, Eskilstuna Fabriksförening och MDH som bidrar till att ge MDH i Eskilstuna ett unikt utbildningsutbud kopplat till digitalisering och IT.

Genom Sörmlandskontraktet har sex utbildningsprogram med över 50 kurser utvecklats med inriktning på digitalisering och IT, bland annat kandidatprogrammet i interaktionsdesign.


Anmälan

Till anmälanlänk till annan webbplats


Tillväxtmotorns logotyp
Vilstagruppens logotyp
Företagarnas logotyp
Eskilstunas kommuns logotyp

Kontaktinformation

Universitetsadjunkt i företagsekonomi

Joacim Björkvall

021-10 31 24

joacim.bjorkvall@mdh.se

Till toppen