Text

  • Plats MDH, Eskilstuna och Västerås
Datum
  • 2020-03-18 10:00 – 15:00
  • 2020-03-27 13:00 – 15:30

Välkommen på Öppet hus

Ambassadör i samtal med en presumtiv student

Är du nyfiken på MDH och våra utbildningar? Passa på att besöka vårt Öppet hus som arrangeras i Västerås 18 mars klockan 10–15 och Eskilstuna 27 mars klockan 13–15.30.

På Öppet hus får du koll på allt som rör högskolestudier och hur det är att vara student på MDH. För oavsett om du går sista året på gymnasiet eller vill studera mitt i livet och kanske har barn, har du säkert massvis av funderingar inför ditt utbildningsval.

Få koll på våra utbildningar genom föresläsningar och mässområdet och se hur studenterna har det i sina praktiska rum.


Mässområdet

Här finns alla grundutbildningsprogram representerade. Det är också på mässområdet som du får möjlighet att prata med bland andra studenter och studievägledare.


Föreläsningar

Här kan du lära dig mer om våra utbildningar och framtidsmöjligheter inom dessa och för respektive ämnesområde. Se program för mer information.


Guidade visningar

Upplev hur det funkar i de praktiska delarna i utbildningarna inom hälsa samt teknik. På plats hela dagen finns studenter och lärare som svarar på frågor och visar upp material och olika studentprojekt.


Anmälan för skolklasser

Är ni en hel klass som kommer behöver ni anmäla klassen via länken nedan. Vi erbjuder busstransport för inresande skolor till respektive ort (OBS! Bokas senast 16 februari).

Anmälan till Öppet hus i Västerås den 18 marslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan till Öppet hus i Eskilstuna den 27 marslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Program kommer att uppdateras på denna sida ungefär en månad innan eventet äger rum, och även mejlas till de som anger det i anmälan ovan.