• Plats Aula Collegium, MDH Eskilstuna, Drottninggatan 12
Datum
  • 2020-03-17 08:30 – 14:00

Beteendevetardagen 2020

I mars arrangerar akademin för hälsa, vård och välfärd, i samarbete med Karriärtorget och Akademikerförbundet SSR, en karriärdag för studenter som läser det beteendevetenskapliga programmet. Dagen är ett bra tillfälle för arbetsgivare som vill komma i kontakt med studenter, och vice versa.

Fullständigt program för dagen kommer i februari.

För dig som är student

Det spelar ingen roll vilken ort du studerar på, vilkes ämnesinriktning du valt eller om du läser din första termin eller snart tar examen. Alla studenter vid Beteendevetarprogrammet bjuds in till den här arbetsmarknads- och karriärdagen.

Under dagen kommer du att få lyssna på föredrag och träffa arbetslivsrepresentanter från offentlig och privat sektor. En del utställare söker också sommarjobbare och annan personal. Dagen är inplanerad i schemat, så att alla ska kunna välja att delta om de vill, men undantag kan finnas.

Anmälan för student kommer här under januari.

För arbetsgivare

På Beteendevetardagen kan du som arbetsgivare träffa studenter inom det beteendevetenskapliga programmet. Fokus för dagen är arbetsmarknadsfrågor ur studenternas perspektiv. Du kan
medverka som gäst från arbetslivet eller som utställare, och du får möjlighet att presentera din verksamhet för våra studenter.

Ett huvudsyfte med dagen är att ge studenterna mer kunskap om de professioner som beteendevetare finns inom, vad de kan göra, och arbetsmarknaden - det vill säga var jobben finns. Under förmiddagen anordnas föreläsningar för studenter och gäster från arbetslivet, och därefter följer ett förlängt lunchmingel där studenter och arbetsgivare får chans att träffas.

Under föreläsningarna berättar olika arbetslivsföreträdare om jobb och karriärmöjligheter. Under minglet får studenterna chans att ställa frågor, och företagen/de offentliga företrädarna chans att berätta om arbetsplatsen och visa eventuella rekryteringsbehov, till exempel i form av sommarvikariat, extraarbete och fasta anställningar.

Är du intresserad av att ge en presentation i föreläsningssal - anmäl dig
senast 15 januari 2020. För att boka ett utställarbord stänger anmälan 4 mars 2020.

Arbetsgivare anmäler sig härlänk till annan webbplats


Projektledare

Gertrud Fager

+4621151704

gertrud.fager@mdh.se

Karriärtorget

Behöver du rekrytera medarbetare eller vill visa upp dig på campus? Karriärtorget vid MDH erbjuder en mängd olika kostnadsfria alternativ. Karriärtorget fungerar som en mäklartjänst och hjälper till att arrangera möten och skapa kontakt mellan arbetsgivare och studenter.

Läs mer