Text

  • Studieort Webbseminarium
Datum
  • 2020-06-12 12:30–13:15

Våga fråga – Hur mår vi egentligen?

På grund av COVID-19 har många av oss vår arbetsplats i hemmet. Forskning inom området pekar på att det finns både positiva och negativa effekter av distansarbete. Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium på ämnet.

Foto på stig som går genom lummig skog där solen skiner.

På grund av COVID-19 har många av oss för tillfället vår arbetsplats i hemmet. Forskning inom området att arbeta hemifrån med hjälp av tekniken, så kallad teleworking, pekar på att det finns både positiva och negativa effekter av att arbeta på det sättet.

På detta webbinarium kommer föreläsaren att prata om dessa positiva och negativa effekter samt vad som kan göras rent praktiskt för att bidra till att må så bra som möjligt.

Webbinariet ämnar också att att skapa en dialog om hur vi har det när vi arbetar hemifrån under en längre tid.

Eftersom det inte alltid är så lätt att tala om hur vi mår eller att ta reda på hur andra mår när vi bara möts digitalt så kommer webbinariet att försöka ge goda exempel på hur vi istället kan kommunicera med varandra för att förstå hur vi mår.

Föreläsare är doktorand Rachel Tripney Berglund.länk till annan webbplats I slutet av föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor till henne.

 

Anmäl dig via e-post

Anmäl dig genom att maila till gabriella.mast.weggeman@mdh.se.
Efter din anmälan får du en deltagarlänk till mötet.

Detta webbinarium är en del av en föreläsningsserie som arrangeras av Tillväxtmotorn, Mälardalens högskolas ledarskapsprogram. Vi vill tillsammans med våra samarbetspartners Vilsta företagsgrupp, Företagarna Eskilstuna & Torshälla samt Eskilstuna kommuns näringsliv vara ett stöd för lokala företag i dessa ovissa tider. Därför bjuder vi in till webbinarium inom ämnen som vi tror kan bidra till nya tankar och arbetssätt.

Tillväxtmotorns logotyp
Vilstagruppens logotyp
Företagarnas logotyp
Eskilstunas kommuns logotyp