• Plats MDH Eskilstuna, Karriärtorget (vid entrén mot Drottninggatan)
Datum
  • 2020-01-30 10:00 – 13:00

Träffa Mälarsjukhusets anestesiklinik

Anestesikliniken från Mälarsjukhuset i Eskilstuna besöker karriärtorget för att träffa studenter med en framtid inom vården. Kom förbi och ställ dina frågor till Mälarsjukhusets Deborah Svanerö och Adriana Mesaros. Ingen anmälan krävs.

Om anstesikliniken

Intensivvårdsavdelningen (IVA) har sju vårdplatser där de vårdar och övervakar patienter med svikt eller hotande svikt i vitala funktioner. Uppvakningsavdelningen (UVA) är en del av IVA där de vårdar och övervakar patienter före och efter operation.

På IVA vårdas patienter med skiftande diagnoser, i alla åldrar och personal förväntas ha en handlingsberedskap för förändringar i patientens tillstånd. Som intensivvårdssjuksköterska arbetar du nära patienter och närstående utifrån ett etiskt förhållningssätt. Du handhar även högteknologisk utrustning och avancerade monitoreringssystem.

Trivs du med ett tempofyllt arbete och inspireras av att arbeta med patienter i olika åldrar? Då kan arbetet som IVA-sjuksköterska vara något för dig.

Inför varje dag vet inte en IVA-sjuksköterska vilka utmaningar som kommer att uppstå eller vilka situationer som man kommer ställas inför. Ovetskapen gör jobbet intressant och en IVA-ssk måste gilla adrenalinpåslaget när det går från noll till 100 på en sekund.

Välkommen!